Loading…
Praha přijela do Brna a jak to dopadlo...

Praha přijela do Brna a jak to dopadlo...

Turnaj do Brna přijeli navštívit a zahrát si i hráči z Prahy. A co Brňák určitě nechtěl, aby 2 Pražáci skončili ve finále. :-)

24 hráčů a hráček

Tentokrát se konala pouze kategorie Singly, za to ale bylo vyprodáno. Hráči předváděli už i v základních skupinách skvělé výkony a můj typ na favorita neskončil ani ve finále. Pojďme si ukázat pár momentek z turnaje.

Petr Svoboda před podáním

Edi přijela z Prahy s Davidem Molíkem

Bramborová medaile, ale úsměv na tváři. To je Milan Slanina.

Vrchní pavouk

Do vrchního pavouka se dostalo 16 nejlepších hráčů a hráček. Dařilo se Tomášovi Ludvíkovi, který hrál dneska opravdu dobře. A dostal se přes Milana Slaninu do finále. Ve finále se utkal s Davidem Molíkem, který porazil Jirku Lva. Ve finále se potkalo pražské duo a David porazil Tomáše 2:0 na sety. O třetí místo si to rozdali Brňáci Milan Slanina s Jirkou Lvem. Jirka řval jako lev a hecoval se a pomohlo mu to k vítězství. 

Mezi ženami skončila nejlépe Birgita Heidt, druhá Zita Goliášová a třetí Edi Normantaite. Gratulujeme všem oceněným. Celkové výsledky jsou zde.


Spodní pavouk

Do spodního pavouka spadlo 8 hráčů. Tam se nejlépe dařilo Lukášovi Ondraczkovi, který porazil Richarda Trembeckého a skončil 17. 

Krásné léto a na konci srpna nebo v průběhu září se na vás na turnaji zase těším. :-)

Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně


The nearest similar event

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody