Načítám…
Po roce Pardubice

Po roce Pardubice

Po roce jsme znovu uspořádali badmintonový turnaj v Pardubicích. Kapacita 16 hráčů byla skoro naplněna. Jen ženy se žádné neodvážily.

Boje ve skupinách

15 hráčů, kteří na turnaj dorazili, bylo rozděleno do 4 skupin. Z nich 3 byli po 4 hráčích a jedna tříčlenná. Všichni 4 první nasazení ve skupinách si pohlídali postup z prvního místa. Jen Martin Kábrt si připsal ztrátu jednoho setu.

IMG_5407.JPG

Co se postupů týče, tak nejtěsnější byla situace ve skupině C. V té všechny porazil Jakub Gamon. Ale na druhém a třetím místě měli Jan Macek a Pavel Nohejl shodně jedno vítězství, jednu výhru a jednu prohru. Ve vzájemném zápase nasbíral o 2 body více Jan Macek a postoupil.

IMG_5392.JPG

Boje v pavouku

Ve spodním pavouku takzvané žumpičce si pro vítězství došel smolař ze skupiny Pavel Nohejl a čekal ho tak titul žumpakrále za celkové deváté místo.

IMG_5394.JPG

Ve čtvrtfinále si poradili se svými soupeři všichni vítězové skupin. A v semifinále už to byl docela boj. Petra Lundáka potrápil David Svoboda, ale ředitel turnaje prokázal více nervů v koncovce :) Na Davida tak zbyl boj o bronz a v něm zvítězil s nejlepším zástupcem Hradce v turnaji Kamilem Šolarem.

IMG_5395.JPG

V druhém semifinále vyhrál jasněji Jakub Gamon a nejvíce badmintonového umu ukázal také ve finále, kdy bez větších komplikací zvítězil a hned při své premiéře na turnaji VAŠÍ LIGY bral zlato.

IMG_5438.JPG

Posledním zápasem byl zápas o poslední místo a byl to boj na krev. Libor Tichý, obhájce posledního místa z loňského roku, si nakonec o místo polepšil a na poslední místo odsunul Luďka Bartoníčka, jednoho z klanu Bartoníčků. Ti ale ukázali nejsportovnějšího rodinného ducha, když dorazili na turnaj hned tři! :)

IMG_5470.JPG

Díky všem, kdo jste dorazil, a za rok na viděnou!

IMG_5481.JPG

vl-petr.jpg

Petr Lundák, správce ligy v Pardubicích

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody