Načítám…
Po prázdninách opět na značkách!

Po prázdninách opět na značkách!

Po prázdninové pauze jsme se opět sešli na badmintonových kurtech. Těšila jsem se jak malá a věřím, že i hráči. :-) Ze hry to tak vypadalo. Pojďme si říct, kdo přes léto nejvíc trénoval, sportoval a komu se tentokrát dařilo.

Dvě kategorie

Od deseti se konali Začátečníci a středně pokročilí, od 13 potom přišly na řadu čtyřhry. 24 singlistů a 9 týmů. V průběhu turnaje se kšeftovalo i s holkama a lanařili je kluci z různým badmintonových týmů, aby šli hrát k nim. Ve hře byly holky Klára Pšenková a Janča Ostraková. Věřím, že je kluci přesvědčili, protože jsou moc šikovné. :-)



Jak vám to sluší :-)

Jirka Orava


Lukáš Veselý


Tým Střihači ve složení Kuba Ondroušek a Adélka 


Tým Kejíci (taťka Martin s dcerou Domčou)


Kdo hrál nejlíp

V singlech se nejlépe dařilo Honzovi Krupicovi (4.místo), Martinovi Všianskému (3.místo), Lukáši Dostálovi (2.místo) a vítězem se stal Kuba Ondroušek.

Mezi ženami nejlépe hrála Jana Ostraková (celkové 5.místo), Klára Pšenková (6.místo) a Eva Havlíková (16.místo). Gratuluji!

Ve čtyřhrách z devíti týmů na čtvrtém místě skončil tým Střihači (Kuba Ondroušek + Adéla), na třetím Plná zaměstnanost (Pavel Havlát + Martin Lávička), druzí Minix (Pavel Prudký + Martin Mráz) a vítězem se stal tým Čahounů ve složení Petr Havránek a Radim Jaroušek. Gratulujeme! :-)

Vítězové čtyřher


Vítězové singlů


Mějte se krásně a v listopadu se na vás zase těším.

Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody