Načítám…
Plzeňská desítka

Plzeňská desítka

Ne, Prazdroj se nerozhodl vařit desítku. Ale menší účast na squashovém turnaji nás tentokrát donutila obě vypsané kategorie sloučit. Hrálo 10 hráčů a každý si zahrál 6 zápasů.

Sloučeno

Jen desítka hráčů se sešla na nedělním squashovém turnaj konaném v Červeném Hrádku. Kvantitu ale nahradila kvalita a ve dvou pětičlenných skupinách se hrálo na 2 vítězné sety systém každý s každým. Nejlepší 2 z každé skupiny postoupili do semifinále a i zbylé hráče čekali alespoň 2 zápasy na tří vítězné sety o celkové umístění. Turnaj byl nalosován dle získaných bodů v ČASQ a tak silnější skupina byla skupina A. Tam na sebe narazili oba největší favorité turnaje Martin Šmejkal a Vladimír Müller. A zvítězil Vláďa.

DSC_0179.JPG

V druhé skupině o postupu mezi nejlepší rozhodovali až sety ze vzájemných zápasů. Černý Petr nezůstal Petrovi ani Jirkovi, ale Ondrovi Zelenkovi. Ten si potom alespoň spravil chuť a vyhrál v žumpičce titul Žumpakrále. V zápase s Luďkem Holubem sice ve vítězství proměnil až asi 12. matchball, ale proměnil :) Vítězem skupiny A byl možná trochu překvapivě Jiří Kršmaru.

DSC_0117.JPG

Dle očekávání se ve finále opakoval zápas ze skupiny mezi Vláďou Müllerem a Martinem Šmejkalem. Neopakoval se ale výsledek. Zvítězil totiž Martin poměrem 3:0 na sety.

DSC_0167.JPG

V zápase o třetí místo potvrdil svoji formu ze skupiny Jiří Kršmaru a bral tak bronz, do kterého se s chutí zakousl :)

DSC_0203.JPG

Díky a uvidíme se v březnu a dubnu

Díky patří všem, kdo dorazili na turnaj a také Tecnifibru za půjčení raket na otestování. Budu se těšit na dalších turnajích (snad ve větším počtu):

DSC_0206.JPG

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody