Načítám…
Plzeňácí čuměli jak puk...

Plzeňácí čuměli jak puk...

Plzeňští hráči čuměli jak puk na to, jak hraje Jarda Puk. Že by pražští hráči jezdili vyhrávat do Plzně turnaje se moc nestává. Tento byl však výjimkou. Navíc v turnaji bylo několik dalších překvapení.

Čtrnáctka v hale

Celkem 14 hráčů se sešlo na zářijový pingpongový turnaj v Plzni. Hráči byli rozděleni do 4 skupin a všichni se pak utkali v pavouku o vítězství v turnaji. Hrálo se na 3 vítězné sety, takže každého čekala slušná porce zápasů.

Ve skupinách k větším překvapením nedošlo. Všichni nasazení si svou pozici ohlídali a postoupili z prvního místa ve skupině. Jediný pětisetový zápas odehrál Leoš Cipra s Mílou Faflíkem a zvítězil 3:2.

IMG_9711.JPG

V osmifinále se turnaj rozdělil a prohraní hráči si zahráli o titul žumpakrále. V těchto bojích byl nejúspěšnější Ondra Zelenka.

IMG_9873.JPG

Překvapení za překvapením

Od čtvrtfinále se už děly věci. Hned v prvním totiž prohrál čtyřnásobný vítěz turnajů VAŠÍ LIGY Leoš Cipra s Pavlem Dvořákem. Ale důležité je, že mu to úsměv z tváře nesebralo.

IMG_9847.JPG

Na pět setů hrál Jarda Puk s Mílou Faflíkem a Jarda v tomto napínavém zápase zvítězil. Dramatický, ostatně jako vždy, byl také tradiční souboj mezi Honzou Pražanem a Renčou Vacíkovou. Aktivní bilanci ze zápasů v lize 6-5 potvrdila Renča a vyhrála.

IMG_9816.JPG

V posledním čtvrtfinále potvrdil roli favorita Jirka Egermaier, když porazil 3:0 Rudu Hubáčka. Ale v semifinále narazil na Jardu Puka a na něj nestačil.

IMG_9811.JPG

Druhé semifinále se hodně natáhlo. Renče moc nevoněla hra Pavla Dvořáka, ale v prodloužení pátého setu nakonec odvrátila několik matchballů a zvítězila. Pavel si alespoň spravil chuť v zápase o bronz, když porazil Jirku Egermaiera.

IMG_9874.JPG

Ve finále poměrně přesvědčivě zvítězil Jarda Puk na Renčou Vacíkovou v poměru 3:1 na sety.

IMG_9911.JPG

Díky, a nezapomeň, že začíná také sezóna

Právě probíhá přihlašování do podzimní sezóny VAŠÍ LIGY. Nezapomeň se tedy přihlásit :)

Díky a na dalším pingpongovém turnaji se budu těšit v únoru/březnu. Petr

IMG_9917.JPG

vl-petr.jpg

Petr Lundák, správce ligy v Plzni

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody