Načítám…
Plzeň opět dobyta

Plzeň opět dobyta

Pražští nájezdníci opět dobyli plzeňskou tvrz a odváží si zlato a stříbro z prvního letošního turnaje VAŠÍ LIGY v Plzni. S Pukem to prostě pořád neumíme a ani na Malou to nebylo ono.

Skvělá účast

Hned 22 hráčů přilákal první letošní turnaj VAŠÍ LIGY v Plzni. Hráči byli rozděleni do 7 skupin a nejlepších 16 hrálo o vítězství. Zbylá šestice si zahrála o titul žumpakrále.

IMG_20200201_211247.jpg

Všichni favorité bez potíží ze skupiny postoupili. Ale hned osmifinále nabídlo pikantní souboj Honzy Pražana s Luďkem Egermaierem. A Honza se musel před Luďkovým uměním sklonit. Luděk ale hned v dalším kole nestačil na pražského nájezdníka Kamila Bandžáka.

IMG_1892.JPG

S Pukem to pořád ještě neumíme

V horní části pavouka pronikl do semifinále obhájce vítězství ze září Jarda Puk. Druhým semifinalistou byl díky precizní obraně nováček na našich turnajích Jiří Lang. Zvítězil 3:2 na sety proti pražské nájezdkyni Petře Malé. A stejným poměrem prohrál s Jardou. Zápas to byl ale napínavý a také velmi dlouhý.

IMG_1816.JPG

V druhém semifinále to byl také souboj nájezdníky z Prahy, Kamila Bandžáka, a plzeňského hráče, Míly Faflíka. A hrálo se také na 5 setů. Tentokrát domácí hráč uspěl.

IMG_1890.JPG

Ve finále i zápase o třetí místo to byl tedy souboj mezi Prahou a Plzní. Ve finále se hrálo na 5 setů a byl to krásný zápas. Míla Faflík si ale na Jardu Puka nepřišel a ten se tak radoval z obhajoby vítězství.

IMG_1861.JPG

Jiří Lang ale už dalšího Pražáka na stupně vítězů nepustil a bral bronz po výhře 3:0 nad Kamilem Bandžákem.

IMG_20200201_211203.jpg

Malá odváží stříbro

Mezi ženami byla nejlepší plzeňská Renata Vacíková na celkovém pátém místě. Stříbro si do Prahy odvezla Petra Malá, celkově osmá, a bronz zůstal díky Petře Vránové v Plzni.

IMG_20200201_211049.jpg

Titul žumpkrále si odnesl Michal Vávra.

IMG_1850.JPG

Díky a na viděnou znovu v září.

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy v Plzni

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Další podobné články

Plzeňácí čuměli jak puk...
Plzeňácí čuměli jak puk...
22. Září 2019

Plzeňští hráči čuměli jak puk na to, jak hraje Jarda Puk. Že by pražští hráči jezdili vyhrávat do Plzně turnaje se moc nestává. Tento byl však výjimkou. Navíc v turnaji bylo několik dalších překvapení.

Platební metody

Platební metody