Načítám…

Plzeň opět dobyta

Plzeň opět dobyta
3. Únor 2020
Pražští nájezdníci opět dobyli plzeňskou tvrz a odváží si zlato a stříbro z prvního letošního turnaje VAŠÍ LIGY v Plzni. S Pukem to prostě pořád neumíme a ani na Malou to nebylo ono.

Skvělá účast

Hned 22 hráčů přilákal první letošní turnaj VAŠÍ LIGY v Plzni. Hráči byli rozděleni do 7 skupin a nejlepších 16 hrálo o vítězství. Zbylá šestice si zahrála o titul žumpakrále.

IMG_20200201_211247.jpg

Všichni favorité bez potíží ze skupiny postoupili. Ale hned osmifinále nabídlo pikantní souboj Honzy Pražana s Luďkem Egermaierem. A Honza se musel před Luďkovým uměním sklonit. Luděk ale hned v dalším kole nestačil na pražského nájezdníka Kamila Bandžáka.

IMG_1892.JPG

S Pukem to pořád ještě neumíme

V horní části pavouka pronikl do semifinále obhájce vítězství ze září Jarda Puk. Druhým semifinalistou byl díky precizní obraně nováček na našich turnajích Jiří Lang. Zvítězil 3:2 na sety proti pražské nájezdkyni Petře Malé. A stejným poměrem prohrál s Jardou. Zápas to byl ale napínavý a také velmi dlouhý.

IMG_1816.JPG

V druhém semifinále to byl také souboj nájezdníky z Prahy, Kamila Bandžáka, a plzeňského hráče, Míly Faflíka. A hrálo se také na 5 setů. Tentokrát domácí hráč uspěl.

IMG_1890.JPG

Ve finále i zápase o třetí místo to byl tedy souboj mezi Prahou a Plzní. Ve finále se hrálo na 5 setů a byl to krásný zápas. Míla Faflík si ale na Jardu Puka nepřišel a ten se tak radoval z obhajoby vítězství.

IMG_1861.JPG

Jiří Lang ale už dalšího Pražáka na stupně vítězů nepustil a bral bronz po výhře 3:0 nad Kamilem Bandžákem.

IMG_20200201_211203.jpg

Malá odváží stříbro

Mezi ženami byla nejlepší plzeňská Renata Vacíková na celkovém pátém místě. Stříbro si do Prahy odvezla Petra Malá, celkově osmá, a bronz zůstal díky Petře Vránové v Plzni.

IMG_20200201_211049.jpg

Titul žumpkrále si odnesl Michal Vávra.

IMG_1850.JPG

Díky a na viděnou znovu v září.

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy v Plzni

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!