Načítám…
Atraktivní devatenáctka

Atraktivní devatenáctka

V pátek 19.10. se na Hamru odehrál tradiční pingpongový turnaj a tak jako minule, opět s návštěvním číslem 19.

Atraktivní devatenáctka

Od léta již po druhé v řadě se nám sešel zajímavý počet 19. Organizačně ovšem pekelně napjatý, neb jedno číslo nad (to se ještě dá) a pod (to už je horší) zamíchá s herním systémem. Dnes jsem tak byl podruhé připravený naskočit, dnes to také vyšlo. Po téměř roce jsem opět uchopil pálku, a o tom radši nemluvit.. jdeme za úspěšnějšími!


Dlask, bum, prásk!

Začněme hned tím nejúspěšnějším ranařem, kterým se stal opět Marek Dlask, na kterého hledá recept kde kdo. Markova rychlá a útočná hra je ale až moc účinná. Tentokrát se pokusil ve finále potrápit Marka Jarda Puk. Skvěle začal, dokonce vedl 1:0. Nicméně Marek si už finiš pohlídal a hravě otočil. O něco zajímavější byla bitva o třetí místo, kde se střetl Honza Pražan s Lukášem Šmídem. Lukymu nakonec skončil bronz na krku, Honzovi brambora.. Petr Maršálek, říjnový žumpa král, se po letní odmlce v Jizerkách vrátil k nám na turnaj. Vedl si skvěle! Kromě prohry v prvním kole s Markem Davidem, neměl v pavouku přemožitele. Za zmínku ještě stojí super výkon Honzy Šmejdy, který se dostal do top 8 a dokonce urval 7. místo. Skvělé zlepšení!


Sláva vítězům, čest poraženým

  1. Marek Dlask & Blanka Brožová
  2. Jarda Puk & Šárka Hamáčková
  3. Lukáš Šmíd

Žumpa král = 9. místo = Petr Maršálek


Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a také sponzorům TecnifibreMercuria Laser Game a Bowling Radava za jejich skvělé zdarma poukazy do slosování.

Příště za měsíc 16.11. 

Hlásit se můžeš zde.

Pinecu zdar!

Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody