Načítám…
Pátek, pro squashisty svátek

Pátek, pro squashisty svátek

V pátek 10.8. se uskutečnil druhý ze série letních squashových turnajů a těšil se opět velké účasti - celkem 24 lidi se prohnalo na hamerských kurtech :)

Smrtící skupina E

Jak tomu tak bývá, vždycky počítač (ne já, já nic, já muzikant) nalosuje skupinu, která nahání hrůzu. Tentokrát Ondrovi, který se hned v úvodu zděsil a smutně prohlásil, že to bude tak maximálně boj o žumpu - 9. místo. Ve složení silné trojice Josefa Šafára, Lukáše Kracíka a Lamberského a badmintonisty Pavla Dvořáka dominovali celému turnaji. 

Lukáááš Kracík

Turnaj bezpochyby patřil Lukáši Kracíkovi, který dokázal vyhrát již zmíněnou skupinu a projít až do semifinále a finále, kde na něj čekali dva závoďáci Petr Beňa a Kuba Líbal.. jenže pěkně narazili. Lukáš na ně vlítl a svými útočnými boasty je posílal do kolen. Kluci se nedokázali vůbec adaptovat a tak Lukášovi patří, z mé strany, zasloužené prvenství. Gratulace!

Zapomeň na to, kolik ti je!

Břeťa, squashový srdcař. Přijde o hodinu dříve se rozpinkat, po turnaji se ještě dodělává s Honzou Skyvou. Na Břeťu čekal poměrně těžký los, kdy ve druhém kole již chytl finalistu Kubu Líbala, poté se musel prát s Honzou Skyvou a Petrem Krejčím. Pěkně se ale držel, tentokrát forma stála při něm.

Sláva vítězům

  1. Lukáš Kracík & Klára Kleisnerová
  2. Kuba Líbal
  3. Petr Beňa

9. místo patřilo Lukáši Lamberskému, 17. žumpička Radkovi Sudovi.

Poděkování

Ještě jednou všem nadšencům za hojnou účast a trpělivost s mým umírajícím hlasem, a také sponzorům Tecnifibre a Mercuria Laser Game.

Příště už v SOBOTU 15.9. od 16:00

Hlásit se můžeš ZDE.

Squashi zdar!
Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody