Načítám…
Obhajoba se nezdařila

Obhajoba se nezdařila

Jiří Egermaier vyhrál poslední squashový turnaj v Plzni a největším favoritem byl i tentokrát. Obhajobu mu však překazil brněnsko-pražský nájezdník Pavel Kamír.

Čtrnáct hráčů bylo rozděleno do 4 skupiny. Najdi rozdíl na fotce před turnajem :)


V Áčku bez ztráty setu zvítězil první nasazený Jiří Egermaier. Dokonce ztratil jen 8 míčků ve 3 zápasech. V Béčku suverénně vyhrál skupinu druhý nasazený Pavel Kamír. Jen to tedy nebyly tak jednoznačné výsledky. V Céčku si s rolí favorita poradil Tomáš Holub. Naopak v Déčku překvapivě jednoznačně Ondřej Zelenka porazil Jana Hermu a Ondra tak postoupil z prvního místa skupiny.


Do bojů o příčky nejvyšší se ze skupiny dostali všichni. Z těch, kteří prohráli v osmifinále, vznikla šestičlenná žumpička. V ní se stal králem Pavel Herein, nájezdník z Prahy. V napínavém zápase o titul žumpa krále zvítězil poměrem 2:1 na sety nad Adamem Fialou.


Ve čtvrtfinále byl nejnapínavější zápas Ondry Zelenky se mnou. Všechny sety se rozhodovali v koncovce. První set, který Ondra prohrál navíc nevydržela jeho raketa :) Nakonec ale s půjčenou raketou vyhrál ve třetí sadě 14:12.


V ostatních čtvrtfinále si poradili favorité Jiří Egermaier, Tomáš Holub i Pavel Kamír. V následném semifinále Jiří Egermaier postoupil přes Ondru Zelenku poměrně v pohodě. V zápase Pavla Kamíra s Tomášem Holubem se hrálo na tři sety. Ve třetím ale zvítězil Pavel.


Obhajoba titulu z posledního squashového turnaje se nepovedla Jiří Egermaierovi, který nestačil poměrem 2:0 na sety ve finále na pražského nájezdníka s brněnskými kořeny Pavla Kamíra. Zlato tak putuje do Prahy/Brna. V zápase o bronz zvítězil Tomáš Holub a po devítileté přestavce si odnesl z turnajů VAŠÍ LIGY medaili. Gratulujeme! :)


Mezi ženami to byla jednoznačná záležitost. Jana Bednaříková neměla konkurenci a to doslova, protože tentokrát žádná další žena nedorazila.


Díky všem, že jste dorazili! Věřím, že jste si dobře zahráli a na squashovém turnaji se budu těšit na viděnou po letní pauze znovu v září/říjnu.

Petr

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy v Plzni

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody