Načítám…
Nově štafety a Zbraslavská pila

Nově štafety a Zbraslavská pila

Termínovka pro ročník 2023 běžeckých závodů VAŠÍ LIGY je vypsána. Připravili jsme si pro vás i pár novinek. Na co můžeš těšit?

1) Silniční závody na 5 a 10 km

Na silnici budeš moct každý měsíc ověřit svou běžeckou formuna 5 a 10 km v Braníku. Tak vezmi kalendář a můžeš si poznamenat tyto termíny. Nebo se na závody můžeš už rovnou přihlásit.

Termínovka 5 a 10 km


Abychom mohli zachovat kvalitu závodů, na kterou jste zvyklý, zdražili jsme 5 a 10 km o 30 Kč. Věříme, že nám i tak zachováte přízeň :)

2) Půlmaratony

Půlmaratony VAŠÍ LIGY budou v příštím roce v již tradiční termíny. První na začátku sezóny poslední únorovou sobotu (25. 2.) a druhý na její závěr 28. října.

Přihlášky na půlmaratony

Podobně jako u 5 a 10 km jsme i zde startovné drobně zdražili. I přesto zůstáváme na snad velmi příznivé ceně, která je při včasném přihlášení 350 Kč.

3) Traily

Zachováváme letošní 3 trailové závody. Jen Trail do Háje přesouváme na prosinec. Dále přidáváme jednu novinku - Zbraslavskou pilu, která bude nefalšovaným horským závodem přímo v Praze. Proč pila? Mrkni na profil trati :)

Závod se uskuteční na Velký pátek a čeká tě velké převýšení. Trasu závodu pečlivě připravil Tomáš Reinbergr, zakladatel VAŠÍ LIGY. Bude to opravdu výzva. Jdeš do toho? :)

Celá trailová termínovka zde.

Přihlášky na trailové závody


4) Štafeta

Velkou novinkou pro ročník 2023 je štafetový závod Branické trojičky. Ve třech musíte zdolat 60 km na okruhu měřícím 5 km. Celkem tedy 12 úseků. Můžete se libovolně střídat.

Dej dohromady trojici a zažij běžecký závod v týmu. Je jedno, jestli budete 3 muži, 3 ženy nebo mix. Budou vyhlašovány tyto 3 kategorie.

Více o tomto závodě

Díky a budu se těšit na viděnou v roce 2023!

Petr

Petr
Petr Lundák - Vrchní běhna

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody