Načítám…

Nejlepší hráči letní olomoucké ligy

Nejlepší hráči letní olomoucké ligy
11. Říjen 2020
Na kurty se teď 2 týdny asi nepodíváme, tak se pojďme alespoň podívat na nejlepší hráče letní sezóny badmintonové ligy v Olomouci.
  • Počet hráčů v sezóně: 31 (z toho 5 žen)
  • Počet odehraných zápasů: 196
  • Nejčastější místo pro odehrávání zápasů: OMEGA (98 % zápasů)
  • Procento odehraných zápasů: 81 % z 241 vypsaných

V letní sezóně kraloval Václav Směták. Na jaře ještě zůstal těsně pod nejlepší trojicí, ale v letní sezóně jen 2 krát prohrál a zaslouženě byl nejlepším hráčem sezóny. Jeho jediný přemožitelem byl Štěpán Grygárek. Štěpán si tak o jednu příčku polepšil oproti předchozí sezóně. Mezi nejlepší trojicí zůstal na jaře druhý Patrik Huňka, ale zbylo na něj "jen" třetí místo.

PořadíHráčBody
1. místoVáclav Směták561 b.
2. místoŠtěpán Grygárek524 b.
3. místoPatrik Huňka463 b.

Mezi ženami nedošlo k překvapení a mezi nejlepší tři se opět dostaly Marta, Nikol a Dáša. Ze všech žen stejně jako v předchozích dvou sezónách nasbírala nejvíc bodů Marta Ondrušáková. Druhé místo zpět získala po jednosezónní pauze Nikol Pastorková, ale k jejich přímému souboji s třetí Dagmar Skřivánkovou Ištvánkovou ani jednou v sezóně nakonec nedošlo.

PořadíHráčBody
1. místoMarta Ondrušáková243 b.
2. místoNikol Pastorková213 b.
3. místoDagmar Ištvánková Skřivánková175 b.
Gratuluji nejlepším hráčům letní sezóny 2020. Až bude vhodnější situace, proběhne vyhlášení nejlepších hráčů celého ročníku. Mrkni, jestli se na tebe neusmálo štěstí při losování z celoročních hráčů. Ostatním přeji, ať brzy zase můžeme na kurty a užívat si radost z pohybu při badmintonu. Sportu zdar!

Petr

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy v Olomouci

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!