Načítám…

Nejlepší hráči 2018 v Pardubkách a Hradci

Nejlepší hráči 2018 v Pardubkách a Hradci
23. Říjen 2018
Rok se s rokem sešel a znovu jsme se v Pardubicích sešli na badmintonovém turnaji, abychom vyhlásili nejlepší hráče ročníku VAŠÍ LIGY v Pardubicích a Hradci Králové.

Pardubická liga

V Pardubicích se zapojilo v ročníku 2018 celkem 43 hráčů (z nich bylo 5 žen).

Vítězství z ročníku 2016 i 2017 obhájil Roman Kudláček. Stejně tak svou pozici uhájil třetí ročník v řadě i druhý v pořadí Jan Kovář. Pořadí se měnilo na třetím místě. Po 7 letech se na "ročníkovou bednu" vrátil bývalý správce pardubické ligy Jiří Janovský a to i přes zranění zápěstí, díky kterému musel vynechat zářijové kolo. Jediný z Pardubičáků si také pro svou cenu došel osobně.

IMG_5483.JPG

Ženy, které odehrály alespoň 2 sezóny byly dvě. Lepší z nich byla Petra Hiršová a na druhá byla Michaela Hošková.

Za krásné designové omotávky, které teď budou zdobit rakety nejlepších hráčů děkujeme Omotávky na rakety. A za poháry děkujeme každoročnímu dodavateli našich pohárů společnosti Garko.

Hradecká liga

V Hradci Králové se v ročníku 2018 zapojilo 17 hráčů. Z nich byly jen 2 ženy, ale obě si připsaly start jen v Podzimní sezóně, takže nemohly být vyhlášeny.

V hradecké lize se neustále zlepšoval Lukáš Obermajer. Jako jediný nechyběl na pódiu pro nejlepší 3 ani jednou od začátku ligy v roce 2014. Nasbíral jedno třetí místo, tři třetí místa a v tomto ročníku poprvé zvítězil. Druhý byl vítěz předchozího ročníku Michal Hroch. A poprvé se dostal mezi nejlepší 3 Martin Kábrt.

IMG_5477.JPG

Pro malý zájem hráčů byla bohužel hradecká liga ročníkem 2018 ukončena.
Gratuluji vyhlášeným a díky všem, kdo si pro cenu dorazili! Všem hráčům přeji hodně kvalitních a zábavných zápasů v ročníku 2019!

vl-petr.jpg

Petr Lundák, správce ligy v Pardubicích a Hradci Králové

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!