Loading…
Našel se přemožitel Josefa Šafára

Našel se přemožitel Josefa Šafára

Po letní pauze jsme se opět sešli u squashíku. A byla to pěkná šestnáctka hráčů a hráček, kdy vítěz byl někdo jiný, než stálice Josef Šafár. Kteří dva hráči skončili před ním se dočtete v článku. :-)

Šestnáctka

Tři hráčky a 13 hráčů se sešlo ve Viktorii. Já jsem s sebou měla posilu v podobě dcerky Julinky, která víkend předtím sledovala badminton a dneska jí čeká squash. Tak třeba si jeden ze sportů v budoucnu vybere. :-)

Tři hodiny běhání a běhání

V základních skupinách měli hráči jasný cíl. Umístit se na co nejlepším místě, aby se v pavouku v prvním zápase potkali se slabším hráčem. Všech 16 hráčů totiž postupovalo do pavouka, kde je čekaly ještě 4 zápasy na dva vítězné sety. 


V pavouku po prvním odehraném zápase se dařilo Petru Novotném, Martinu Kiškovi, Josefu Šafárovi, Vláďovi Růžičkovi, Petrovi Práškovi, Dušanovi Kvaskovi, Markovi Čížovi a Ivo Graffimu. 

Ve finále skončili Martin Kiška s Dušanem Kvaskou, kteří předběhli, tedy spíš přehráli Josefa Šafáře, který měl doma už pěknou sbírku zlatých medailí. :-) Vítězem se stal Martin Kiška.

O třetí místo se utkal Josef s Ivo Graffim, který urval medaili. :-). Mezi hráčkami skončila nejlépe Katarína Šimonová na 11.místě.

Všem moc gratuluji, celkové výsledky jsou zde.


Těším se na vás na příštím turnaji! :-)

Terka a Julinka :-)


The nearest similar event

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody