Načítám…
Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Podzim 2019: Můj přehled + emailing

Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Podzim 2019: Můj přehled + emailing

17. Prosinec 2019

Na lize se snažíme stále makat dle vašich přání. Co nového jsme zlepšili poslední dobou? Zaměřili jsme se hlavně na upravení stránky "Můj přehled" a automatické emaily. Na co se chystáme dále? Nejen na webu, ale i v další práci kolem ligy.

Na čem pracujeme mimo web?

  1. Připravujeme reklamní kampaň na leden, abyste měli dostatek nových kvalitních hráčů.
  2. Vrcholí přípravy Lyžáku s VAŠÍ LIGOU. Tentokrát téma S tebou mě baví svět. Pojeďte s námi, nově i s dětmi - 9. - 12.1.2020. Už zbývá jen pár míst.
    Lyžák s VAŠÍ LIGOU 2020
  3. Vyhlásili jsme nejlepší hráče ročníku 2019 v jednotlivých městech (Praha, Brno, Plzeň, Olomouc, Pardubice, Karlovy Vary).
  4. Rozeslali jsme ceny pro celoroční hráče za více než 100 000 Kč.
  5. Uzavřeli jsme devátý ročník našich běhů a spustili přihlašování na rok 2020. Poběž s námi hned novoroční běh v Praze 1.1.2020. Jak na nový rok, tak po celý rok.
  6. Pomáháme domlouvat zápasy, řešíme konflikty mezi hráči a radíme nováčkům v lize.

Co jsme během podzimu na webu vychytali?

  1. Spustili jsme Malou skreč, abychom zrychlili domluvu zápasů. Dostalo ji jen kolem 12 % hráčů a statistika se zlepšuje, tak věříme, že to pomohlo nakopnout domlouvání zápasů v prvních dnech kola. V některých městech se nám povedla v listopadu splnit výzva 90 % odehraných zápasů.
  2. Zpřehlednění stránky Můj přehled, tedy hlavní stránku hráčů, kteří hrají ligu. Více prostoru dostalo v horní části "Co tě v nejbližší době čeká" a také tabulka s výsledky v kole. Více na očích jsou také akce, které by tě mohly zajímat. Ve spodní části, kde je plánovač zápasů, jsme dali do popředí kontakty na ostatní hráče ve skupince a také sekci Omluvy a diskuze.
  3. Není k dispozici žádný popis fotky.


  4. Vylepšení automatických emailů, které upozorňují hráče ligy na vše týkající se ligy a akcí, které pořádáme. Některé jsme vyladili, takže se můžeš těšit třeba na náš odhad toho, jak dopadne výsledek naplánovaného zápasu. Ale, co je největší novinkou je podrobnější možnost nastavení, které emaily chceš dostávat a které jsou pro tebe naopak zbytečné.
  5. Natočili jsme videotip, jak si  Chromu na Androidu si můžeš vytvořit zástupce na ploše, který se chová jako aplikace.
  6. Odstranění spousty drobných chybiček. Hlavně v upraveném plánovači zápasů.

Tři cenová pásma pro přihlášení do ligy od ledna

Abychom hráče motivovali ke včasnému přihlášení a abychom minimalizovali přihlášení na poslední chvíli, které správcům komplikuje rozřazení do ligy, od lednového přihlašování upravujeme cenu startovného dle času přihlášení. Při včasném přihlášení většiny z vás (v což doufáme a cena pro vás zůstává stejná jako doposud), si tak správci budou moci včas připravit potřebné podklady pro co nejpřesnější zařazení hráčů do ligy. Nově tedy budou tato cenová pásma dle času přihlášení do ligy:  

  • První vlna přihlašování 550 Kč: do 11. dne v měsíci před začátkem sezóny (před jarní sezónou do 11.1.)
  • Druhá vlna přihlašování 600 Kč: od 11. do 21. dne v měsíc před začátkem sezóny
  • Třetí vlna přihlašování 650 Kč: od 21. dne v měsíc před začátkem sezóny až do konce přihlašování
Pokud se včas přihlásíš a náhodou se před začátkem sezóny zraníš, neboj, startovné ti vrátíme stejně jako doposud.

Co máme v to-do listu?

  1. Lepší zobrazení informací k zápasu, který máš v daný den na mobilu.
  2. Zobrazovat smysluplnější informace v Aktuálním dění - v panelu napravo na stránce Můj přehled. Navíc možnost komentovat přímo zde např. výsledky sledovaných či umístění na akcích.
  3. Emotikony v diskuzích a komentářích.
  4. Notifikace k domlouvání zápasů.
  5. Možnost domluvit si přátelské zápasy
  6. Na seznamu také máme ještě několik drobných oprav a optimalizací, na které se po spuštění webu zatím nedostalo.
  7. A ještě mnoho dalších věcí, ale o těch později, až se nám ztenčí tento seznam :)

Budeme moc rádi, když nám dáš vědět další vychytávky :)

Děkujeme za spolupráci při zlepšování ligy a přejeme hodně radosti na kurtu.

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Roman Zajac
Roman Zajac - v době počítačů tři cenové skupiny? Hmm, jen z působ jak za drinky vytáhnout z peněženky víc peněze po výplatu, řekl bych
29. prosince 2019, 15:49
Rosťa Matrka
Rosťa Matrka - Zkuste prosím upravit fungování potvrzování zápasu - už dvakrát se mi stalo, že jsem vybíral čas, zmáčknul Enter pro potvrzení času, ale tím se odeslal celý formulář dřív, než jsem mohl vybrat sportoviště. Možná by dávalo smysl to upravit jako u komentářů, že odeslání by bylo přes Ctrl+Enter.
9. ledna 2020, 12:22
Petr Lundák
Petr Lundák - Rosťo, díky za tip. Mrkneme na to.
3. února 2020, 19:38
Roman Zajac
Roman Zajac - pěkný maglajs je tedy v rezervování sportoviště, tedy v online rezervačních systémech třetích stran, různé kluby, různé systémy, různé možnosti či nemožnosti rezervovat kurt na dohodnutý čas zápasu, žádný ucelený přehled alespoň u partnerských sportovišť neexistuje, na tom bych být Vámi ještě do budoucna zapracoval ...
29. ledna 2020, 18:20
Petr Lundák
Petr Lundák - Romane, díky za tip. Přehled cen najdeš vždy na stránce příslušného měst a sportu. Ale souhlas, že je prostor, aby šlo nějak jednoduše zarezervovat kurty. V plánech do budoucna to máme, ale je to opravdu velké sousto :)
3. února 2020, 19:37
Petr Lundák
Petr Lundák - 🎉Nějakou dobu nám to trvalo, ale už můžeš v diskuzích i komentářích zápasů používat smajlíky 🏸🏓🎾😊
3. února 2020, 19:39
Roman Zajac
Roman Zajac - zkouška roškovýho smajlíku 😷
11. března 2020, 15:18
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - Zdar, možnost převodu kreditu mezi hráči jste zařízli definitivně? Jsem včera slíbil, že to udělám...a zjistil jsem, že to nikde není.
18. února 2020, 12:44
Petr Lundák
Petr Lundák - Vojto, ano. Zjistili jsme, že to není úplně v souladu se zákonem takto převádět peníze mezi hráči, když nemáme bankovní licenci :)
20. února 2020, 08:47
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody