Načítám…

Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Duben 2019: Žebříček sezóny

Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Duben 2019: Žebříček sezóny
21. Duben 2019
Na lize se snažíme stále makat dle vašich přání. Co nového jsme zlepšili poslední dobou? Žebříček sezóny, dobročinnost, síň slávy atd. Na co se chystáme dále? Nejen na webu, ale i v další práci kolem ligy.

Na čem pracujeme mimo web?

  1. Dotazník na čem máme dále makat - konečně jsme posekali ty nejhrubější chyby a dodělávky na novém webu. A teď bychom tě poprosili, odpověz nám na 3 krátké otázky, ať víme, na čem makat dál.
  2. Děkujeme všem za tipy, kam směřovat společně vybranou částku na dobročinnost. Dali jsme dohromady 23 neziskovek, z nichž jsme vybrali 4 finalisty. V úterý začne na našem FB hlasování, kam peníze v jakém poměru přidělit. Prosím zapoj se.
  3. Ve středu můžeš běžet se mnou v Praze 10km (nebo 5) a o víkendu se můžeš vybít na badmintonovém turnaji v Brně, Praze nebo i ve Varech. A určitě si nenech ujít běh, na který se moc těším, a to Trail Modřanskou roklí 22.5. aneb džungle mezi paneláky.
  4. Ladíme trenéry a program Sportkempu 2019 - tábor pro dospělé. Přihlašování probíhá. Neváhej a přihlas se na nejlepší akci roku.
  5. Vrcholí naše přípravy na náborovou kampaň pro letní sezónu - snažíme se vám sehnat čerstvé vyrovnané hráče.
  6. Připravujeme spuštění VAŠÍ LIGY v Mladé Boleslavi ve všech našich raketových sportech a tenisové ligy v Karlových Varech, Pardubicích a Olomouci - od letní sezóny, tedy od června.
  7. Já a Petr Lundák (s rodinami či jejich částmi) jedeme začátkem května na průzkum terénu do Pece. Budeme připravovat akci pro příští rok - Úsvit na Sněžce. Půjde o cestovatelsko-sportovně-turistický pobyt s hlavním hřebem - nočním pochodem/během na Sněžku. Tak kdybyste nás za 14 dní potkali v noci na Sněžce, nedivte se.
  8. Převádíme web Zaměstnanecké ligy skupiny Generali na nový systém, tak jako před půlrokem VAŠÍ LIGU.
  9. Pomáháme domlouvat zápasy, řešíme konflikty mezi hráči a radíme nováčkům v lize.


Co jsme poslední dobou na webu vychytali?

  1. Žebříček sezóny - v rámci tabulky žebříčku ročníku nebylo filtrování dle sezón moc šťastné, a tak jsme přidali samostatný Žebříček sezóny a zjednodušili Zebříček ročníku.
  2. Síň slávy - pro běžecké závody. Konečně si můžete přehledně prohlédnout ty pravé šampióny. Škoda, že tam nejsem.
  3. Měsíc na zkoušku za 55 Kč - do letní sezóny bychom zase rádi umožnili novým hráčům vyzkoušet si ligu v průběhu jednoho měsíce. Poučili jsme se ale z minula, kdy byla tato možnost zdarma a bohužel tím utrpěla kvalita ligy. Za to se některým z vás, kterých se to dotklo, omlouváme. Ukázalo se, že když je něco zdarma, nevážíme si toho. Proto bude první měsíc letní sezóny pro nové hráče na zkoušku za 55 Kč.
  4. Nové API - mohlo by dojít ke zrychlení webu i v řádu stovek milisekund (jak mi řekl Vojta Hlaváček). Sleduju to - jednadvacet...dvaadvacet...
  5. Tentokrát jsme dost zapracovali na našem adminu, aby to měli správci jednodušší a mohli se ti více věnovat.
  6. Spoooousta dalších malých chybiček, o kterých se nevyplatí tu psát, ale které dohromady zabraly taky spoustu času a peněz.


Co máme v to-do listu?

  1. Další vylepšení a zpřehlednění v domlouvání zápasů.
  2. Zobrazení dohodnutých zápasů v 'Co mě v nejbližší době čeká'.
  3. Snadné uložení termínu zápasů do kalendáře.
  4. Zpřehledníme Můj přehled - pošoupneme jednotlivé bloky více dle toho, co hráče zajímá.
  5. Zobrazovat smysluplnější informace v Aktuálním dění - v panelu napravo na Můj přehled. Navíc možnost komentovat přímo zde např. výsledky sledovaných či umístění na akcích.
  6. Soupeřomat - služba, která by těm, kteří chtějí hrát nějaké zápasy navíc, vybrala vyrovnaného soupeře, navíc zábavnou formou a se vším servisem. Občas si o to někdo z vás říkáte.
  7. A ještě mnoho dalších věcí, ale o těch později, až se nám ztenčí tento seznam :)


Budeme moc rádi, když nám dáš vědět další vychytávky :)

Děkujeme za spolupráci při zlepšování ligy a přejeme hodně radosti na kurtu.

Tomáš Reinbergr


Tomáš Reinbergr - zakladatel VAŠÍ LIGY

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!