Načítám…
Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Červen 2019: Vylepšení domlouvání zápasů

Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Červen 2019: Vylepšení domlouvání zápasů

19. Červen 2019

Na lize se snažíme stále makat dle vašich přání. Co nového jsme zlepšili poslední dobou? Domlouvání zápasů, plánovač termínů, antispamové opatření atd. Na co se chystáme dále? Nejen na webu, ale i v další práci kolem ligy.

Na čem pracujeme mimo web?

  1. Dotazník na čem máme dále makat - děkujeme vám za 166 vyplněných dotazníků a spoustu užitečných nápadů. Pečlivě jsme je vyhodnotili a rozsekali do úkolů. Postupně vám tu dnes i příště zveřejníme, na co se chystáme.
  2. Díky vám a vašemu FB hlasování jsme vybrali, jaké neziskovce peníze v jakém poměru přidělit. Celkem to bylo 96 520, které jsme rozdělili mezi Sportovní klub vozíčkářů Praha, Nadaci Emil a Nadaci Jedličkova ústavu. Přečti si více v článku.
  3. Byli jsme se podívat na Mácháči, kde jsme celý tým probírali zlepšováky ligy. Ale také jsme omrkávali místo pro Family Camp - takový Sportkemp pro rodiny s dětmi, který bychom chtěli zorganizovat příští rok. Na Mácháči to ale asi nakonec nebude. Budeme vás včas informovat.Na obrázku může být: 6 lidí, smÄjící se lidé, venku
  4. Za týden ve středu můžeš běžet se mnou v Praze 10km (nebo 5) a o víkendu se můžeš vybít na pingpongu či badecu v Praze a squashi či badecu v Brně.
  5. Vrcholí přípravy Sportkempu 2019 - táboru pro dospělé. Přihlašování probíhá. Neváhej a přihlas se na nejlepší akci roku. Zbývá už jen pár míst. 
  6. Spustili jsme od června VAŠI LIGU v Badmintonu v Mladé Boleslavi a v tenisu v Pardubicích, Olomouci a Karlových Varech.
  7. Převedli jsme web Zaměstnanecké ligy skupiny Generali na nový systém, tak jako před půlrokem VAŠÍ LIGU.
  8. Pomáháme domlouvat zápasy, řešíme konflikty mezi hráči a radíme nováčkům v lize.


Co jsme poslední dobou na webu vychytali?

  1. Domlouvání zápasů - tlačítko s fajfkou jsme předělali na přijmout. Stejné tlačítko jsme zobrazili i na konci diskuze. Kalendář se chybně anglosasky zobrazoval od neděle, teď správně od pondělí. Také jsme zobrazili poslední komentář v jinak celé zarolované diskuzi. U schované diskuze jsme zobrazili, že v ní jsou komentáře a kolik jich je.
  2. Plánovač termínů - odstranili jsme chybu, kdy po odeslání jednoho řádku se vymazaly ostatní. Nyní je možné potvrdit všechny řádky termínů najednou. Zvýraznili jsme, že termíny jsou zatím jen připravené, ale ne veřejně vygenerované. Nebylo to doteď jasné.
  3. U hráčů, kteří nehrají ligu, jsme zakázali posílání osobních zpráv ostatním. Kvůli spamerům.
  4. U dlouhého komentáře zápasu se nezobrazoval celý. - opraveno.
  5. Spoooousta dalších malých chybiček, o kterých se nevyplatí tu psát, ale které dohromady zabraly taky spoustu času a peněz.


Co máme v to-do listu?

  1. Dle vašich dotazníků chystáme celkem větší změnu v domlouvání zápasů - v pravidle 5 dnů. Hodně z vás si stěžuje, že jsme moc benevolentní a že to chce tvrdší pravidla, aby každý hráč začal komunikovat včas. Přesvědčili jste nás. Zavedeme brzy pravidlo, že kdo do 5 dnů nového měsíce nenavrhne termín, žádný neokomentuje či nenapíše omluvu, dostane automaticky tzv. malý skreč - s:3. Hráč poté ještě může s protihráči zápas dohodnout a odehrát, ale pokud se tak nestane, z malého skreče se mu na konci kola stane velký skreč - S:3.
  2. Další vylepšení a zpřehlednění v domlouvání zápasů. Např. umožnit zrušit termín bez komentáře.
  3. V diskuzích umožníme odeslání komentáře pomocí ctrl+enter samotným enterem tedy bude konečně možné udělat nový odstavec.
  4. Zobrazení dohodnutých zápasů v 'Co mě v nejbližší době čeká'.
  5. Snadné uložení termínu zápasů do kalendáře.
  6. Zpřehledníme Můj přehled - pošoupneme jednotlivé bloky více dle toho, co hráče zajímá.
  7. Zobrazovat smysluplnější informace v Aktuálním dění - v panelu napravo na Můj přehled. Navíc možnost komentovat přímo zde např. výsledky sledovaných či umístění na akcích.
  8. Soupeřomat - služba, která by těm, kteří chtějí hrát nějaké zápasy navíc, vybrala vyrovnaného soupeře, navíc zábavnou formou a se vším servisem. Občas si o to někdo z vás říkáte.
  9. A ještě mnoho dalších věcí, ale o těch později, až se nám ztenčí tento seznam :)


Budeme moc rádi, když nám dáš vědět další vychytávky :)

Děkujeme za spolupráci při zlepšování ligy a přejeme hodně radosti na kurtu.

Tomáš Reinbergr


Tomáš Reinbergr - zakladatel VAŠÍ LIGY

Diskuze ke článku

Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - Zdar, ad Hotovo 1) : tam by se po kliknutí na "Celá konverzace - 4 komentáře" ale měla zobrazit celá konverzace...ve skutečnosti dojde ke skrytí celé konverazace. Tj. jiný než poslední komentář nejde zobrazit. A při opětovném rozbalení už dokonce zmizne i ta informace o počtu komentářů.
24. června 2019, 16:59
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - tak jsem zjistil, že se to nejspíše neděje v aktivních termínech, ale jen v koši a prošlých.
25. června 2019, 09:08
Tomáš Reinbergr
Tomáš Reinbergr - Vojto, mě to v Chrome funguje. V Aktiních i v Koši. Tobě to dělá jakém prohlížeči?
26. června 2019, 18:03
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - Dělo se to v Chrome i Firefox. Určitě to tak bylo nejmíń několik týdnů a zkoušel jsem to ještě když jsem to psal ten první koment. Nicméně teď už to funguje. Neproběhl nějaký update v mezičase?
27. června 2019, 09:10
Tomáš Reinbergr
Tomáš Reinbergr - Skvele, je to mozne :) Porad na tom makame. Diky
30. června 2019, 21:46
Petr Marek
Petr Marek - Propojení s rezervačním systémem jednotlivých sportovišť by bylo top.
3. července 2019, 16:55
Tomáš Reinbergr
Tomáš Reinbergr - Rozumim, ale to je hrozne slozita vec. Na dohodnuti i na realizaci. Nehlede na caste zmeny systemu ve sportovistich... Ale v delsi budoucnosti uvidime...
9. července 2019, 23:42
Petr Marek
Petr Marek - Složitá jo, ale ten potenciál! :)
11. července 2019, 14:38
Roman Zajac
Roman Zajac - Potenciál? A v čem jako? Každý/á přece umí telefonovat.
22. července 2019, 18:53
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody