Načítám…

Moje poslední rozřazení

Moje poslední rozřazení
3. Leden 2022
Moje poslední rozřazení...

V pondělí 3.ledna navečer dorazí k hráčům, kteří hrají ligu, lednové rozřazení se soupeři.

Výjimečné na tom bude, že půjde o poslední rozřazení, které dělám já. Po dvanácti letech totiž dnes ve VAŠÍ LIZE jako organizátor končím. 

Bylo to těžké rozhodování, práce snů se neopouští snadno. Důvody pro odchod ale nakonec převážily. Naplno nastupuju do rodinné firmy, kde nahradím mámu. A taky se mi narodilo dítě. 

Organizaci pražské ligy místo mě přebírá Terka Navrátilová, která vám nahrála krátké uvítací video. Ligu v Mladé Boleslavi přebírá Petr Lundák. S jakýmikoliv dotazy se tedy teď, prosím, obracej na ně. Pro běžce se samozřejmě nic nemění. Turnaje v Praze pokračují se stejnými organizátory. 

Chtěl bych ti moc poděkovat za účast v lize, na turnajích. Držím palce, ať se ti daří. A lize přeju, ať už táhne covid do háje a vše se vrátí do normálu.

Díky týme - Šárko, Tomáši, Terko, Petře. 

Bylo to boží!

Třeba se někdy potkáme na turnaji nebo v lize ;-)

A teď už čau.

Kuba Hojer

Diskuze ke článku

Rosťa Matrka
Rosťa Matrka - Díky za všechny ty hodiny, dny, měsíce a roky, kdy jsi pro nás dělal vše možné i nemožné, abychom si ligu, akce a vše ostatní užívali naplno. Doufám, že se i nadále budeš životem bavit, a že se třeba na tom kurtu zase potkáme :-)

3. ledna 2022, 13:19

Image 1
Aleš Hoznauer - Milý Kubo, moc Ti děkuju za vstřícné a přátelské dlouholeté vedení tenisové sekce Vaší ligy a přeju Ti v dalším pracovním i soukromém životě hodně zdraví, zdaru i spokojenosti. Narodilo se Ti hezké děťátko a já zas v létě čekám první vnouče a prý to bude kluk. A třeba taky bude hrát tenis jako jeho táta - můj syn - a jeho děda, tedy já... Ostatně syn mě do Vaší ligy před lety přihlásil a párkrát jsme si v ní zahráli i proti sobě. P.S. Teď jsem v lize i vinou koronáče nějaký čas pauzíroval, ale na jaře či v létě se zase hodlám přihlásit. A nejspíš v ní budu už úplně nejstarší... Ale třeba na tu devítku ještě stačit budu, uvidíme. (A jestli ne, tak nejdůležitější je přece pohyb a radost ze hry, ne...?) Měj(te) se moc hezky Aleš Hoznauer

16. ledna 2022, 18:38

Sebastian Garcia
Sebastian Garcia - Thanks a lot for the amazing work Kuba! For me to be here and play squash, it was important to fell welcomed and included from the beginning and to feel the nice work that you are doing as part of this nice team. Thanks for the very personal and amazing moments you gave us. Wish you the best, and hope to see you soon! Sebas

17. ledna 2022, 10:31

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!