Loading…
VIDEO: Malá skreč - zrychlení domluvy zápasů

VIDEO: Malá skreč - zrychlení domluvy zápasů

17. September 2019

Cílem ligy jsou vyrovnané zápasy, ideálně rozložené rovnoměrně do celého měsíce. K tomu je potřeba včasná komunikace hráčů. Snažíme se ji dlouhodobě zlepšovat. Teď jste si řekli o zpřísnění pravidla 5. dne a tak zavádíme tzv. "Malou skreč".




Doplnění videa:

Pokud preferujete domluvu po telefonu, je to naprosto v pořádku. Jen tak prosím učiňte do 5.dne kola. A aby se vám vyhnula malá skreč, během měsíce doděláme jednoduché tlačítko, které do omluv zapíše zprávu od vás: "Domlouvám se po telefonu". Než to doděláme, tak vás v říjnu (či už teď v plánovači na příští měsíc) prosíme o ruční zapsání do omluv. Děkujeme.

Shrnutí videa:

V dotaznících od vás vyplynulo, že jsme moc benevolentní a že pravidlo 5. dne by mělo být skutečně vymáháno. "Malá skreč" neboli malé "s" se tedy od října 2019 zapíše 5. den hráčům, kteří:

  • nenavrhli žádný termín,
  • nenapsali žádnou omluvu
  • a nepřijali ani nezapsali žádný výsledek.

Výsledek s:3 či s:s ale ještě není nic definitivního. Hráč se může obrátit na své protihráče a domluvit se s nimi na zápase a pokud se to povede, výsledek opravit. Pokud se to ale nepovede, na konci měsíce se malé "s" změní na velké "S".

Soupeře takového hráče prosíme o vstřícnost a o dohodnutí termínu zápasu a opravu výsledku. Cílem ligy je přece zápasy odehrávat, zahrát si a poznat zajímavé lidi.



Tato novinka je jednou ze 4, kterými bychom chtěli splnit 90% výzvu. Pokud se v podzimní sezóně odehraje alespoň 90% zápasů, splní náš tým úkoly, které nesnášíme. Například já budu měsíc vstávat v 6 a koupat se v únoru ve Vltavě, Šárka zazpívá koledu a Petr bude měsíc bez alkoholu. Více o výzvě v článku. A jaké novinky to jsou?

  1. Malá skreč
  2. Plánovač zápasů, který už chvíli funguje a osvědčil se. Už v tomto měsíci je možné navrhnout termíny na příští.
  3. Možnost vyřazení hráče z ligy na měsíc. Do nedávna bylo v takovém případě pro hráče nutné skrečovat všechny zápasy.
  4. Odteď budeme ještě přísněji sledovat nekomunikující či skrečující hráče a budeme je nemilosrdně vyřazovat z ligy. Tím zvýšíme kvalitu těm komunikujícím.  

Pokud máš k malé skreči nějaké dotazy, ptej se přímo zde pod článkem v diskuzi či napi svému správci ligy.

Tak se přihlas právě teď do nové sezóny a pojď s námi změny vyzkoušet, jestli opravdu vedou ke zlepšení domlouvání a jestli dosáhneme 90% odehrávání zápasů. Těšíme se na tebe v lize.

Tomáš Reinbergr


Tomáš Reinbergr - zakladatel VAŠÍ LIGY

Discuss the article

Milan Koudelka
Milan Koudelka - Super.
2. October 2019, 21:02
Richard Švarc
Richard Švarc - Buzerace
11. October 2019, 12:33
Petr Lundák
Petr Lundák - Může to tak vypadat, ale je to opatření pro ty, kdo aktivně zápasy domlouvají. Když domluva vázne, tak jsou pak naštvaní a v lize končí. Aktivita je teď na tom, kdo skreč dostal.
14. October 2019, 09:23
Petr Lundák
Petr Lundák - Výsledek jde pak opravit, takže to není konečné řešení.
14. October 2019, 09:24
Jan Novotný
Jan Novotný - Dulezita info. sem dostal az dnes na email.
11. October 2019, 15:48
Petr Lundák
Petr Lundák - Myslíš info o té malé skreči? Tento měsíc jsme dali hráčům trochu více času. Příště už bude chodit 5. den v měsíci.
14. October 2019, 09:22
Martin Kejík
Martin Kejík - Vcelku k hovnu. Hráč je například mimo čr, sparta práce nebo starostí a nemá chuť ani čas něco řešit, a dostane skreč... nechal bych to na hráčích, až se domluví mezi sebou sami.
11. October 2019, 22:10
Petr Lundák
Petr Lundák - Martine, právě když je hráč mimo ČR nebo má spoustu práce, tak je fajn, když to dá vědět ostatním ve skupině do omluv (trvá pár minut), aby třeba mohli počítat s tím, kdy bude hráč moct odehrát. Kvůli špatné domluvě končí v lize nejvíce hráčů. Navíc malá skreč není konečné řešení. Pořád se zápas můžeš odehrát. Jen aktivita by měla být na hráči, který porušil pravidlo pěti dní.
14. October 2019, 09:20
Martin Kejík
Martin Kejík - Spousta oprava
11. October 2019, 22:10
Roman Zajac
Roman Zajac - poprask v ejtý oddělení, pátého dne esko za dvojku, na konci měsíce při nesehrání zápasu za nulu, v případě sehrání zápasu libovolné jednociferné číslo dle výsledku, žádná velká změna to není
13. October 2019, 21:51
Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody