Loading…
Losované výhry za více než 80 000 Kč rozděleny

Losované výhry za více než 80 000 Kč rozděleny

5. October 2022

Ročník 2022 VAŠÍ LIGY je u konce. Vítěze pozveme na vyhlašovací párty, které proběhnou v říjnu a listopadu. Teď jsme vylosovali výherce z celoročních hráčů. V článku se dozvíš, kdo a co vyhrál.

Kdo mohl vyhrát? Co proto bylo potřeba udělat?

Losování cen je založené na počtu tombolenek. Šance na výhru stoupá zároveň s počtem tombolenek v osudí. Stejně jako to znáš třeba z plesů. Tombolenky získáváš podle toho, jak vysoko skončíš v sezónním žebříčku. Prvních 10 % v žebříčku získá 10 tombolenek, dalších 10 % o jednu méně a tak dále. Pokud hraješ více lig, tombolenky se sčítají.

Kdo se dostal do slosování?

Do osudí jsou letos zařazeni všichni hráči, kteří se zúčastnili všech tří sezón v ročníku 2022. Jde nám o motivaci k pravidelnému pohybu všech hráčů ligy, nejen těch nejlepších. Nejlepší hráče pak ve všech městech odměníme na vyhlašovačce v průběhu října/listopadu.

Všem hráčům, kteří letos hráli VAŠI LIGU moc děkujeme za přízeň! Těm, na které se usmálo štěstí, gratulujeme. Doufáme, že se vám ceny budou líbit a užijete si je. Velké poděkování patří také všem našim partnerům, kteří do slosování věnovali ceny za více než 80 000 Kč.

Výherci 2022 - na koho se usmálo štěstí?

Mrkni na vylosování výherců hlavních cen ve videu.


Ohledně předání ceny se všem výhercům ozveme emailem nejpozději do konce října.

Raket Sport
3× poukaz od RaketSport v hodnotě 2 000 Kč

Hlavní výhrou pro hráče VAŠÍ LIGY jsou poukazy od RaketSport s.r.o. RaketSport je specialista na raketové sporty, oficiální distributor špičkových značek Tecnifibre, Vicotr, Pro Kennex, Slingerbag, Spring Revolution 2.0, TopspinPro, Orthomovement a Isplack. Na badmintonových, squashových a tenisových turnajích VAŠÍ LIGY budete moci navíc po celý rok testovat kompletní řadu produktů!

Výherci: Martin Neumann, Zdeněk Opravil, Jáchym Vojtek

PrPom
1× kurz první pomoci od PrPom v hodnotě 2 500 Kč

Probouzíme ve vás hrdiny – učíme první pomoc zážitkem! Jsme PrPom - nadšenci, kteří chtějí v České republice znovu oživit kvalitní výuku první pomoci. Umíme jí učit tak, že vás to bude bavit a dávat smysl. Pomocí silného zážitku vám dáme sebejistotou k dělání opravdových činů, které pomáhají druhým. A leckdy zachraňují životy.

Výherce: Petr Kuliš

Spikeball
2× set na Spikeball v hodnotě 1 590 Kč

Zábava, akce, rychlost a soutěživost. To je jen pár vlastností spikeballu – sportu, který se šíří po světě raketovou rychlostí. Tahle týmovka pro 4 hráče je podobná beachvolejbalu, navíc se dá hrát téměř kdekoliv. Všechno, co k tomu potřebujete, je jedna spikeball sada. 4 hráči, 3 doteky, 1 set. Kdo zkusí, pochopí. Více na roundnet.cz.

Výherci: Lukas Podbehly, Otakar Hrazdíra

10× poukaz na venkovní únikovou hru v hodnotě 1.490 Kč
10× poukaz na venkovní únikovou hru v hodnotě 1 190 Kč

Poukaz je na jednu z unikátních venkovních únikových her od  Get Out Fun , konkrétně na hru " Tour de beer " v Praze. Je pro 1-6 účastníků a zabere cca 4 hodiny. Zvládnete na své cestě posbírat všechny indície, abyste věděli kudy dál? Jste všímaví a baví Vás namáhat si hlavu při vašich netradičních výletech  nebo s přáteli na pivku ? Venkovní únikové hry v aplikaci  Get Out Fun  vás provedou těmi nejkrásnějšími místy významných měst.

Výherci: Simonka Čičatková, Michal Erben, Petr Holý, Ondřej Pekař, Petr Šedina, Marcel Mikolasek, Martin Holub, Pavel Hejl, Radka Hrušková, David Voborský

Lifefood
10× poukaz 1 000 Kč na nákup Lifefood

Lifefood je česká firma vyrábějící kvalitní potraviny, tyčinky a snacky v bio kvalitě. Chová se velmi ekologicky, je součástí iniciativy Slušná firma a tím vším je nám blízká. Doporučujeme obzvlášť jejich raw tyčinky Lifebar z ovoce a oříšků. Pro všechny hráče a fanoušky VAŠÍ LIGY teď navíc platí slevový kód na 10% slevu: VASELIGALF2022

Výherci: Josef Peterek, David Michelini, Filip Horký, Jan Kotlant, David Skulina, Jaromír Běláček, Ondřej Matýs, Kateřina Kratochvílová, David Černý, Karolína Levá

Boxxi
3× poukaz od Boxxi.cz v hodnotě 1 000 Kč

Kvalitní mořské ryby, mořské plody a další delikatesy až k vám domů! Kompletní nabídka, informace o našich produktech a mnoho receptů naleznete na boxxi.cz. Využijte 15% slevy na vaši první objednávku s kódem VASELIGA15.

Výherci: Michal Janotka, Ivo Peřina, Jana Horská

3 x poukaz od JOY SPORTS v hodnotě 1.000 Kč
3× poukaz od JOY SPORTS v hodnotě 1 000 Kč  
                     

Elegantní a stylové sportovní oblečení španělské značky JOMA z eshopu JOY SPORTS. Kromě poukazů pro výherce platí pro všechny hráče ligy sleva 15 % na oblečení pro všechny druhy sportů a 10 % na obuv, stačí zadat kód VL20 na stránce www.joy-sports.cz.

Výherci: Andrea Wachtelová, Martin Lomický, Daniela Hajzlerová

Kurzy TORE
15× poukaz 1 000 Kč na videokurz s Tomášem Reinbergrem

Vybrat si můžeš z osmi online kurzů s Tomem, zakladatem VAŠÍ LIGY: Fitkoučink, Vědomý sport, Dýcháním ke zdraví, Meditace pro normální smrtelníky, Léčebný půst, Očista střev a Meditačíno. Více informací a přehled kurzů na Tore.cz

Výherci: Iva Dolejšová, Jiří Čejka, Petra Grüsserová, Michal Kašpárek, Libor Bednář, Rostislav Čech, Richard Štefánek, Martin Kučera, Roman Cenek, Daniel Kyjonka, Vladimír Kolegar, Milan Tůma, Ladislav Mrázek, Tomáš Kuneš, Ladislav Pivec

Vykoupeno
2× poukaz od Vykoupeno.cz na 1 000 Kč

Vykupujeme nové zboží z konkurzů, které nabízíme za zlomek původní ceny a se standardní zárukou. Více informací na vykoupeno.cz

Výherci: Martin Lokvenc, Eliška Hrnčířová

5× poukaz na 790 Kč od Psaní hravě
5x poukaz na 790 Kč od Psaní hravě

Kurz od Psaní hravě je první kurz psaní všemi deseti, který vás to opravdu naučí a ještě vás bude bavit! Ušetříte moře času, eliminujete překlepy a správné psaní navíc uleví i krční páteři. Stačí 15 minut denně a za měsíc to umíte.

Výherci: Jan Pivoňka, Jan Podroužek, Ľubica Cibulová, Martin Helcl, Robert Šťastný

3× produktový box EMCO v hodnotě 885 Kč
3× produktový box EMCO v hodnotě 885 Kč

Zdravé mysli, kaše, sušenky či tyčinky od české firmy Emco v praktickém boxu dle vašeho výběru, až k vám domů!

Výherci: Marek Hruška, Jindřich Prchal, Jan Přerovský

8× poukaz na nákup zboží na SportObchod.cz v hodnotě 500 Kč
8× poukaz na nákup zboží na SportObchod.cz v hodnotě 500 Kč

Jsme odborníci na sportovní potřeby , prodáváme od roku 2002. Jsme sportovci, našim sportům rozumíme a rádi vám pomůžeme s výběrem. Zboží sami používáme, pravidelně testujeme a na přípravě produktů si dáváme záležet. Hráčům VAŠÍ LIGY věnujeme 8× poukaz na nákup zboží v hodnotě 500 Kč.

Výherci: Petr Šafář, Martin Kejík, Míra Kubík, Pavel Moravec, šimon vojta, Petr Čipera, Petr Čertík, Radek Sedláček

Jerky's
5× poukaz na originální sušené masíčko JERKY'S v hodnotě 500 Kč

Malý rodinný e-shop www.jerkys.cz se sušeným masíčkem vlastní značky JERKY'S. Pro hráče a přátele VAŠÍ LIGY se slevou 20 % díky kódu "VASELIGA". "Kdo jednou ochutná, jinde už neobjedná" :)

Výherci: Karolína Smíšková, Pavel Filo, Jana Adámková, Andrii Ponomarenko, Karel Kraml

3× poukaz v hodnotě 500 Kč od Nutspread.cz
3× poukaz v hodnotě 500 Kč od Nutspread.cz
                                                   

Co je zdravé, není dobré? Naopak - naše zdravé krémy si zamilujete na první lžičku! Nutspread.cz: český výrobce 100% ořechových másel. Bez lepku, cukru, umělých sladidel a palmového oleje, pouze z prvotřídních oříšků, nepopsatelně vynikající chuti. Široký sortiment, tradice od roku 2014. S výběrem rádi pomůžeme :)

Výherci: David Ježek, Martin Nepraš, Lukáš Dolanský

MojeEQUA.cz
3× poukaz 500 Kč do e-shopu MojeEQUA.cz

MojeEQUA.cz nabízí ekologické designové lahve pro sport a zdravý životní styl slovinské značky EQUA. Lahve mají praktický tvar, nekloužou v ruce, hodí se materiálem i designem na jakékoliv indoorové i outdoorové sportoviště a slouží i jako módní doplněk. Jsou vyrobeny z moderních recyklovatelných materiálů - ekologického plastu, borosilikátového skla a nerezové oceli.

Výherci: Roman Zajac, Boris Pogorelskiy, Vojtěch Krňanský

3× poukaz 500 Kč do e-shopu MIXSLIM.CZ
3× poukaz 500 Kč do e-shopu MIXSLIM.cz

MIXSLIM.CZ - Proteinová jídla plná bílkovin a vlákniny, s minimem sacharidů a tuků, zato s pořádnou dávkou vitamínů a minerálů. Chutná a za minutku připravená ke konzumaci - to jsou jídla od Mix & Slim. Že se potřebujete zbavit nějakého toho tuku a vyrýsovat postavu? Neváhejte a navštivte naše stránky, vybírat můžete z koktejlů, kaší, palačinek, omelet, polévek a doplňků stravy. Výrobky jsou vhodné jak do dietního programu, tak jako nevšední doplnění energie po náročném dni či po cvičení.

Výherci: Jan Lojka, Tomáš Volák, Jiří Buchtela

refcoach
10× poukaz na 1 lekci zdarma s trenérem refcoach dle výběru

Máš na výběr ze všech raketových sportů a je jen na tobě, jakého trenéra si na refcoach zvolíš. Při rozhodování mezi trenéry ti pomohou jejich detailní profily a hodnocení ostatních uživatelů.

Výherci: Luboš Janda, Martin Málek, Michal Hanzlik, Pavel Kamir, Jaroslav Popek, Zuzka Synková, Kevin Perche, Václav Šimíček, Lukáš Drahník, Jakub Culek

Kniha meditace
5× e-kniha za 250 Kč: Meditace pro normální smrtelníky

Kniha o meditaci pro aktivně žijící lidi, ne pro mnichy. Naučíte se snadnou techniku, která se dá dělat třeba i v autobuse cestou na zápas. Více informací o knize

Výherci: Roberta Filepová, Tomáš Tachecí, Tomáš Brumar, Lukáš Bedecs, Eva Kordíková Krylová

Workshop
6× workshop Dech a meditace v hodnotě 250 Kč

Praktický videokurz s Tomášem, zakladatelem VAŠÍ LIGY. Během 1,5 hodinového videa vás provede několika dechovými cvičeními plus závěrečnou meditací. Spousta prožitků a ne až zase tolik řečí:) Více informací o workshopu

Výherci: Daniela Balcárková, Jaromír Urbánek, Libor Benedikt, Jan Šimoník, Utkir Amrillaev, Tomáš Reli

Přejeme spoustu radosti ze hry v ročníku 2023 a děkujeme partnerům za věnované ceny.

Petr & tým VAŠÍ LIGY

Petr
Petr Lundák

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody