Načítám…

Listopadový turnaj v jiném(nouzovém) stavu.

Listopadový turnaj v jiném(nouzovém) stavu.
27. Listopad 2021
Historicky první squashový turnaj VAŠÍ LIGY během nouzového stavu. A jak se povedl!

I přes všechny aktuální problémy způsobené Covidem-19 a vyhlášením nouzového stavu den před turnajem, se nám podařilo zahrát si turnaj kategorie středně pokročilí a to ve formátu který tentokrát opravdu stál za to.

I přesto, že mě trochu mrzí, že se nepovedlo zorganizovat kategorii D pro hráče z VAŠÍ LIGY, kteří obvykle hrají 1 až 4 skupinu, vím, že o to více se povedla kategorie středně pokročilých celkem v 11 hráčích.

I přes kontrolu, zda jsme všichni negativní, se celým turnajem nesla pozitivní atmosféra.

Úvodní 3 skupiny, ve kterých hrál každý s každým rozhodili pavouka velmi spravedlivě a vyvážené zápasy, ve kterých  často výsledky byli 2:1 na sety a tak prvotní zápasy ukázaly kdo bude hrát žumpičku a kdo půjde do vyšší skupiny.

A jak jsme si nakonec poradili s lichým počtem hráčů? Sestavením opětovných 4 skupin, kde jsme z nedostatku zbylého času zahráli rychlou smrt na jeden set.

Kdo vyhrál nejvyšší skupinu?

3. místo obsadil Petr Krejčí

2. místo pak vybojoval Pavel Kamír

1. Michal Kulhánek

Hráli so tentokrát o zajímavé ceny. Víno, pivo a přesnídávka. Minule jste si stěžovali, že nejsou žádné bezlepkové ceny, tak jsem snažil vyjít vstříc alespoň přesnídávkou J

Bude turnaj v prosinci? Bude! A to 17/12/2021 od 18:00 na Strahově. Budeme se těšit.  Přihlásit se můžeš rovnou tady. A mohli by přijít tentokrát i hráčky! Co vy dámy na to?

Děkuji všem hráčům za fantastickou atmosféru, kterou jsem na turnaji cítil. Děkuji za vaši trpělivost podporu a závěrečný potlesk. I ten pro paní recepční. Musím říct, že tento turnaj jsem si opravdu užil a o to více se těším na ten v prosinci opět na Strahově.


Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!