Loading…
Krásná účast na nedělním déčku. Druhá kategorie zrušena :( Od příště sleva pro brzy přihlášené!

Krásná účast na nedělním déčku. Druhá kategorie zrušena :( Od příště sleva pro brzy přihlášené!

V ideálním počtu člověk nemusí vymýšlet složité herní systémy. A i přes jedno lehké zranění, ještě před turnajem, jsme si super zahráli. Od příště bude sleva pro ty, kteří se přihlásí do úterý. :) A kdo tentokrát vyhrál?

Příště opět v neděli 25.8. v 18:00

I přesto, že v reportáži i na turnaji jsem na to upozorňoval, našel se jeden chybující. :) A kdo pozdě chodí, sám sobě škodí, jak si Dušan na konci turnaje uvědomil. Ani tentokrát se nenaplnila 2. kategorie, snad příště budeme mít více štěstí a na kurtech bude plno Vaše liga hráčů. 


Sleva 50,- pro přihlášené hráče do úterý

Je to naprosto jednoduché. V pátek ráno jsem měl přihlášené 3 hráče. Večer už 7, v sobotu 12 a v neděli nás hrálo 16. Těžko člověk plánuje, kolik si nechá kurtů. Hráči, kteří se tedy přihlásí do úterý večer, to budou mít o 50 korun levnější. Snad mi to usnadní plánování, protože rezervace kurtů měním ve středu.

Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí

Protože Dušan (Vaše liga tým) přišel o hodinu později, prohrál kontumačně první zápas. Mohl by pomýšlet i na medaile, nakonec ale bojoval pouze o Žumpa krále. I to pro něj byla výzva a po několika vyrovnaných zápasech nakonec skončil 9. a odnesl si pivo a čokoládu. :)


Vaše liga tým zaválel

Jak to ale vypadalo na prvních pozicích? V semifinálových soubojích se potkalo trio zástupců z VAŠE LIGA TÝMU. Konkrétně Štěpán Janega, Adolf Středa a já. Já v bitvě o třetí místo však podlehl Vaškovi Kubátovi a ten narušil naprostou dominanci Vaše liga týmu. Finále bylo poměrně rychlé, protože Adolf nedal Štěpánovi vůbec příležitost a odnesl si nejcennější kov. 

A hlavně přeji brzké uzdravení Tomovi Z., který si blokl záda. :( 


Ocenění a gratulace

  1. Adolf Středa
  2. Štěpán Janega
  3. Vašek Kubát 

9. Dušan Kotora

Pozvánka na déčko

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 25.8.2019 v 18:00. Registrace zde

Pozvánka na squash pro každého

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 25.8.2019 v 18:00. Registrace zde

Poděkování

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss


The nearest similar event

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody