Načítám…
Kdo ho porazí?

Kdo ho porazí?

Listopadový pingpongový turnaj přilákal krásnou účast 19 hráčů. Leoš Cipra byl na svém čtvrtém turnaji v Plzni a bylo z toho čtvrté vítězství. Tentokrát jen těsně uhájil plzeňské hradby před nájezdníkem z Prahy.

Venku hnusně a tma - šup na pinec

Listopadový nečas přivál na pingpongový turnaj VAŠÍ LIGY v Plzni zatím nejvyšší účast. 19 hráčů si tak zahrálo celkem na 6 stolech. Během 3 hodin stihli všichni odehrát slušnou porci 6-7 zápasů na 3 vítězné sety. Nejprve si zahráli ve skupinách a poté byli nasazeni do dohrávaného pavouka.

IMG_6862.JPG

Všichni 4 nejvýše nasazení potvrdili svoji formu a postoupili z prvních míst ve svých skupinách. V Áčku to byl Leoš Cipra, který už třikrát náš turnaj vyhrál. V béčku to byl Luděk Egermaier, v céčku nájezdník z Prahy Jaroslav Puk a v déčku druhý muž loňského ročníku plzeňské pingpongové ligy Jan Pražan.

IMG_6851.JPG

Ze skupin nepostoupila do bojů o příčky nejvyšší čtveřice hráčů. Ti si zahráli o konečné 16.-19. místo. Nejlepším z nich byl Antonín Levora.

IMG_6779.JPG

Statečně se staršími protivníky bojoval nejmladší účastník turnaje Petr Kotáb. V turnaji se ale přeci jen o něco lépe dařilo jeho otci Richardovi.

IMG_6758.JPG

Otec měl navrch také v druhé dvojici otec-syn - Václav Lundák bral krásné 5. místo, když porazil i jednoho z favoritů turnaje Honzu Pražana. Já jsem se musel spokojit až se 13. místem :)

IMG_6747.JPG

Punc mezinárodního turnaje dodal  hráč od západních sousedů Gerhard Zeller, který skončil na 11. místě.

IMG_6750.JPG

Nejlepší na turnaji

Nejlepší (a také jedinou) ženou v turnaji byla Renata Vacíková. Mezi mužskou přesilou se ale rozhodně neztratila. Skončila v lepší polovině na 9. místě.

IMG_6810.JPG

Mezi nejlepší čtyřku turnaje se překvapivě nedostal Jan Pražan. Ve čtvrtfinále nestačil na Miloslava Faflíka. Ten bral nakonec bramborové umístění, když v semifinále podlehl Leoši Ciprovi a v boji o třetí místo Luďku Egermaierovi. Ve finále nejprve vedl návštěvník z Prahy Jaroslav Puk. Plzeňskou sportovní tvrz ale ubránil Leoš Cipra. Po prvních dvou prohraných setech otočil vývoj finále ve svůj prospěch a na našem turnaji zvítězil už po čtvrté.

Všichni odměnění brali ceny od Easy body (magneziové oleje a vločky). Takže nejen výhry, ale také tato cena jim určitě pomohla k lepší regeneraci.

IMG_6860.JPG

Díky, že vás tolik dorazilo a věřím, že jste si dobře zahráli. Příště se budu těšit  pravděpodobně 2. března :)

vl-petr.jpg

Petr Lundák, organizátor turnaje

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody