Načítám…
Kdo byl nejlepší na Podzim v Olomouci?

Kdo byl nejlepší na Podzim v Olomouci?

Na konci ledna skončila čtyřměsíční Podzimní sezóna olomoucké badmintonové ligy. Komu se ve velmi vyrovnané lize dařilo nejvíce?

  • Počet hráčů v sezóně: 40 (z toho 4 ženy)
  • Počet odehraných zápasů: 231
  • Procento odehraných zápasů: 83 % z 280 vypsaných
  • Nejčastější místo pro odehrávání zápasů: OMEGA (99 % zápasů)

Badmintonová liga v Olomouci byla velmi vyrovnaná a nikdo neměl nic jistého. Petr Doležal sice třikrát prohrál, ale pokaždé to stačilo na první místo v nejvyšší úrovni. Zaslouženě tedy zvítězil. Mezi nejlepší 3 v sezóně se poprvé dostali 2 Lukášové. Druhý byl Lukáš Kožela a třetí Lukáš Binar. Mezi nejlepší 3 se tak nedostali hráči jako Václav Směták, Patrik Huňka, David Vaněk nebo Libor Mžik.

MužiBodyVýhryProhry
1. Petr Doležal624133
2. Lukáš Kožela56097
3. Lukáš Binar538124

Mezi ženami z tradičního souboj Marty Ondrušákové s Nikol Pastorkovou vyšla lépe druhá jmenovaná, která mezi ženami nasbírala více bodů i díky jednoměsíční absenci Marty, která byla druhá. Na třetím místě byla Ivana Vlachová ve své první sezóně v lize.

ŽenyBodyVýhryProhry
1. Nikol Pastorková200513
2. Marta Ondrušáková17649
3. Ivana Vlachová47212
Sláva vítězům a čest poraženým! Pěkně si všichni zahrajte v Jarní sezóně. Nejlepší hráče odměníme na konci ročníku (součet Podzimní, Jarní a Letní sezóny). Šanci na výhru ale mají všichni, kdo se zúčastní všech tří sezón ročníku 2023.

Petr

Petr
Petr Lundák - správce ligy v Olomouci

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody