Loading…
Kde mám spoluhráče???

Kde mám spoluhráče???

1. February 2022

Už asi netrpělivě očekáváš rozřazení do ligy na červen, že? Možná jsi v lize poprvé a nevíš, jak, kde, kdy a s kým si domluvit zápasy? Čti dál, vše se dozvíš!

Jsme nadšení, že už se tolik těšíš na hru, nové soupeře a jsi nažhavený na zápasy! My už se také nemůžeme dočkat, až to celé vypukne! Přípravě nové sezóny jsme věnovali spoustu času a energie, tak už ho taky chceme odstartovat! Musíme všichni ale ještě malou chviličku vydržet :-)

Dámy a pánové, sporťáci a sporťačky, je to totiž nářez! Chápu, že se to „zvenku“ asi nezdá… ale udělat rozřazení hráčů pro první kolo nové sezóny, to je vskutku pořádný maraton! Obzvláště ve větších ligách.

Všichni správci ligy jedou jak šrouby a kouří se jim od uší a klávesnic! Desítky telefonátů, stovky mailů každý den. Co si budeme povídat, stále někteří z vás necháváte přihlášení na poslední chvíli, tím nám to neulehčujete. :-)

Prosíme vás o trpělivost a pochopení. Na rozřazení usilovně pracujeme. Děláme maximum pro to, aby byly všichni nasazeni na odpovídající úroveň a každého hráče v lize čekaly hned od začátku samé vyrovnané a napínavé zápasy. Dáváme si proto s rozřazením hodně záležet… a holt to nějakou dobu trvá:)

Kdy bude hotové rozřazení?

Rozpis skupin publikujeme v úterý 1.2.2022 večer. Je možné, že některé ligy budou rozřazené dříve, ale nechceme nic slibovat.

Jak zjistím, s kým si mám domluvit zápas?

V momentě, kdy bude publikované rozřazení pro tvoji ligu (=město + sport, např. Plzeň squash), přijde ti do emailové schránky zpráva, že kolo začalo. V emailu budeš mít i další instrukce a kontakty na spoluhráče. Pak se hned můžeš pustit do domlouvání termínů zápasu a potom už hurá na kurty :-) Tvoje spoluhráče uvidíš zároveň na stránce Můj přehled.

Do jaké úrovně tě zařadíme?

Kritérium číslo 1 je pro nás herní úroveň hráčů, protože vám chceme splnit to, proč se do ligy hlásíte: poznat nové vyrovnané soupeře a hrát napínavé zápasy. Snažíme se co to jde, abychom všechny zařadili na odpovídající úroveň. Samozřejmě hráče, kteří ligu už nějakou dobu hrají, se snažíme zařazovat do ligy, do které postoupili/ses­toupili podle výsledků posledního kola. Nicméně buďte připraveni na to, že můžete být zařazení i do malinko nižší (nebo vyšší) ligy! Někdy je to opravdu oříšek a je těžké rozhodnout, kdo dostane černého Petra a půjde o ligu níže.

Rozřazení děláme jak nejspravedlivěji dokážeme. Jde nám v první řadě o to, aby vás liga bavila a byli jste nadšení z vyrovnaných napínavých zápasů!

Volej svému správci

Nestíháš se přihlásit do nové sezóny? Nevíš si s něčím rady? Volej svému správci!

Za tým VAŠÍ LIGY

vl-petr.jpg

Petr Lundák - správce ligy v menších městech

Discuss the article

Ľubica Cibulová
Ľubica Cibulová - Zdravím. :) Píšete... "Rozpis skupin publikujeme ve středu 2.9.2019...", neměli jste na mysli ve středu 2.10.2019??? Díky. Ľubica
1. October 2019, 09:27
Petr Lundák
Petr Lundák - Máš pravdu. Opravuji. Díky za postřeh!
1. October 2019, 11:31
Roman Zajac
Roman Zajac - hráči co skončí třetí by mohli/y ještě dosehrát baráž jako první zápas do 5.ho dne následujícího měsíce, v případě nesehrání by o postupu rozhodovala střižba nebo hod mincí
1. December 2019, 12:52
Petr Lundák
Petr Lundák - Romane, díky za nápad. Nicméně to není úplně reálné, protože to by zpozdilo rozdělení do skupin a ostatní by museli trochu zbytečně čekat.
4. December 2019, 12:00
Roman Zajac
Roman Zajac - teď upřímně kolik utkání z celkového počtu je sehráno do 5.dne ? ze zkušenosti až na pár vyjímek dohrávám všechna utkání v posledních dnech ligy, přestože výzvy příjmám víceméně kdykoliv a kdekoliv. Jak regustrovaní závoidní hráči obohatí VL asi ukáže až čas, že???
6. October 2020, 12:10
Petr Lundák
Petr Lundák - Romane, nějaké zásadní číslo to není. Ale cílem je, aby do toho 5. dne v kole bylo alespoň, co nejvíce termínů navržených a domluvených. Petr
7. October 2020, 15:16
Roman Zajac
Roman Zajac - no hlavně když se to do pátého dne následujícího měsíce všechno sehraje no a jdyž ne nic Se neděje
7. October 2020, 21:06
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - No teď bohužel už je spíše čas na řešení dalšího přerušení ligy...
8. October 2020, 11:37
Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody