Načítám…

Každý bod se počítá

Každý bod se počítá
3. Únor 2020
Každý bod může hrát ve skupině roli. Toto heslo opakuji před každým turnajem a zde to platilo na plno :)

02.02.2020

Tohle datum by si zasloužilo 20 hráčů nebo také 2 :) Na Doubravku jich dorazilo na squashový turnaj 15. Hezký turnajový počet. Kapacita byla původně plná, ale kvůli nemoci jeden z přihlášených nedorazil.

vyhlášení-všichni.jpg

O tom, že každý bod se počítá se přesvědčili hráči skupiny C. Tři ze čtyř hráčů si připsali 2 výhry. O postupu tak rozhodovalo skóre ze vzájemných zápasů. Jan Herma měl rozdíl nasbíraných bodů +1 a postoupil z prvního místa, Dan Vodička měl o jeden bod horší skóre a skončil druhý a na třetím nepostupovém místě překvapivě skončil Luděk Holub (-1).

IMG_1987.JPG

O tom, že každý bod se počítá se přesvědčil také sám organizátor S Honzou Hájkem jsem hrál 1:1 a měl o jeden bod horší skóre = nepostup ze skupiny. Chuť jsem si spravil ziskem titulu žumpakrále, když jsem porazil druhého smolaře Luďka Holuba :)

Složení finále dle předpokladu

Dle předpokladu se do finále dostali Martin Šmejkal a Jiří Egermaier. I když Martinovi slušně zatápěl v semifinále Ondra Zelenka. Ve finále už menší odpor kladl Jirka a Martin překvapivě hladce zvítězil 3:0.

IMG_1905.JPG

V domnění, že pro něj turnaj končí, odešel Jan Herma po prohraném semifinále do sprch. Brzy byl však vyveden z omylu a ač už vykoupaný a voňavý, do zápasu o bronz nastoupil. Dobře udělal. Ve svém prvním turnaji totiž bral hned medaili, když porazil Ondru Zelenku.

vyhlášení-muži.jpg

Příjemná účast byla v ženské kategorii, kdy jsme odměnili všechny 3 odvážné dámy :) Nejlépe si vedla Lucie Saláková druhá byla Eva Zámečníková, která v přímém souboji porazila třetí Verču Novákovou.

vyhlášení-.jpg

Díky všem za účast a nejdéle v září na viděnou,

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!