Načítám…
I tenistky mohou hrát solidní squash

I tenistky mohou hrát solidní squash

Mezi účastníky byly tři dámy, všechny aktuální nebo býval tenistky. Takže to byl souboj tenistek na squashovém kurtu. Jak holky dopadly a kdo se umístil na předních místech se dočtete dál..

15 hráčů a hráček se sešlo listopadového dopoledne na kurtech v Komárově. Všichni v dobré náladě, což bylo super, takže jsme mohli pohodově začít. :-)

První tenistka - Domča Knapová 

V souboji se Svaťou Richterem. V tomto zápase Domča prohrála dvakrát 15:7. Ale nevadí, odnesla si krásné 8.místo. 

Druhá tenistka - Katarína Šimonová

Krásný míček dává Katarína Pepovi Pivničkovi. V tomto souboji Katarína vyhrála a postoupila tak do osmičky nejlepších. :-) Katarína skončila mezi tenistkama nejlépe, na celkovém 6.místě.

Třetí tenistka - Irča Jelínková

Aktivní tenisová hráčka VAŠÍ LIGY, která i vyhrála ročník 2018 mezi ženami, si přišla zahrát squash. Její první slova při setkání byla: Co tady dělám, při prvním zápase do toho dala opravdu vše, že vylezla z kurtu úplně propocená. Hrozně jí to ale bavilo, i když jí kluci porazili. :-) Tak Irčo, zase příště. :-)

A teď na kluky

Mezi čtveřici nejlepších hráčů se dostali Mirek Gregor, Petr Novotný, Josef Šafár a Jaspreet Ghuman. Ve finále se nakonec utkali Josef s Petrem na fotce níže. :-)


Petr Novotný se po několika turnajích probojoval do finále, zlato si ale bohužel neodnesl. Josef vyhrál tentokrát s přehledem. V souboji o třetí místo to bylo hodně napínavé, nakonec si bronz odnesl Mirek Gregor. V obou dvou zápasech to skončilo 2:0 na sety. 


Všem moc gratulujeme a na celkové výsledky se můžete podívat zde.

Na příštím turnaji 8.12. se zase s Julčou těšíme. :-)

Terez


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody