Načítám…
Emočně nabitý turnaj, který zná předskokana Brna na MČR

Emočně nabitý turnaj, který zná předskokana Brna na MČR

Neskutečný den, neskutečný turnaj, kde bylo tolik emocí, že vlastně nevím, jestli budu schopna vše popsat v článku. Kdo tam byl, tak ví. A z turnaje také známe předskokana, který si zahraje na MČR v Praze.

Začátečníci a středně pokročilí

V sobotu mě čekal dlouhý, nabitý den v hale na Sprintu. Od 10 hodin se představili singlisti Začátečníci a středně pokročilí, kde se sešlo 24 kousků. Šanci vyhrát měl každý. A bojovalo se hodně.

Michal Podsedník při smeči. 

Po delší době se za námi přijela podívat Nikol Pastorková s Martičkou Ondrušákovou. 

Super výskok. 

Některým to dalo dost zabrat, že i hadr na hlavu si museli dát. :-)


A jak to tedy dopadlo?

O třetí místo si zahráli nováčci Ondra Dlouhý s Petrem Daňkem. Ondra vyhrál na sety 2:0 a odnesl si bronz. Do finále se probojovali Milan Čermák s Martinem Štefkem. A Martin Štefek, nováček turnajů, si odnesl zlato. Vyhrál 2:0 na sety. Velká gratulace. Královnou žumpy (spodního pavouka) se stala Marta Ondrušáková, která zároveň skončila 2.mezi ženami. První skončila Nikol Pastorková a na třetím místě Gabča Bumbálková. 

Společné foto musí být. 

A vítězové pospolu.


Čtyřhry

Ve čtyřhrách od 13 hodin se představilo 8 týmů, kde se hrály 2 základní skupiny po 4 hráčích a všichni poté postupovali do pavouka. O třetí místo bojovali LOL s Kani. LOL urvali bronz vítězstvím 2:0 na sety. A ve finále se utkala Plná zaměstnanost s Marťanama. Tam to také bylo 2:0 na sety pro Plnou zaměstnanost. Velká gratulace. 

Vítězové.

LOL

A všichni pohromadě. :-)

A vítězové. 


Pokročilí kluci

Ve stejnou dobu jako turnaj čtyřher se konal i turnaj Pokročilých, kteří hráli s peřím. Kluci byli neskutečně koncentrovaní a opravdu do každého zápasu dali všechno. Emoce musím říct na tomto turnaji lítali asi nejvíc. Šlo totiž o víc, než normálně. Vítěz se stal předskokanem na Mistrovství české republiky v Praze a zahraje si se 3 vítězi z pražských turnajů. 12 kluků tak v základních skupinách bojovali o postup do pavouka a to se povedlo 8 z nich. zbylí 4 šli do spodní skupiny a šance tam pro ně skončila. 

Soustředěný Petr Brzobohatý.

Mirek Němec v akci.

A kdo byl tedy nejblíž k finále? O třetí místo si zahráli Michal Fargač s Petrem Brzobohatým, kde Michal porazil Petra 2:0 na sety. A pozóóór, je to tu,  do finále se dostali Pavel Havlát s Jirkou Lvem. Oba dva kluci jsou neskutečně šikovní a oba dva chtěli moc vyhrát. Pavel se moc nepřipravoval, dal si jeden trénink s peřím, Jirka si dal pár tréninků s peřím a zašel si několikrát do kryokomory na uvolnění těla a svalů. Pojďme si kluky ukázat.

Pavel Havlát při hře.

Jirka Lev v akci.

Vítězem turnaje a vyslaným hráčem za Brno na MČR se stal Pavel Havlát! Moc gratuluji, Pavel vyhrál dvakrát 15:10. A na turnaj do Prahy se už moc těší. 

Ve spodní skupině hrál nejlépe Filip Vašíček. 

A tady společné foto kluků (se mnou). :-)

A tady vítězové, kterým patří velký obdiv. Jirka, Pavel a Michal. 


Všem moc děkuji za účast, byl to super den, i když náročný a zase se budu příště těšit na kurtu ahooooj.

Terez

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody