Načítám…

Dvě medaile za jeden turnaj? Kdo umí, ten umí..

Dvě medaile za jeden turnaj? Kdo umí, ten umí..
7. Duben 2019
Někdo by si pomyslel, že nejde si odnést z jednoho turnaje dvě medaile. Ale jde. Když žena se celkově ocitne na prvních třech místech a uloupne tak jeden kov pro sebe. :-) Kataríně Šimonové se to povedlo. Kdo umí, ten umí. :-)

22 hráčů

Po delší době se sešlo více jak 20 hráčů, nakonec 22. Bylo i dost nových, takže se nevědělo, jestli mezi nimi nebude nějaký černý kůň. Tentokrát se tak ale nestalo, přední místa obsadily známé tváře (ať už z turnajů, nebo z ligy). 

Na děvčata se lépe dívá

Čím víc hráček na turnaji vidím, tím mám větší radost. A pro pány je to vždy taková "lepší" podívaná. :-) Na fotce Iveta Ráčilová (v oranžovém) s Lenkou Milianovou.

Pavel Procházka (v bílém) s Richardem Derinkem

A jdeme na medailové souboje

O třetí místo si to rozdala již zmiňovaná Katarina Šimonová s Petrem Poupěm. V dvousetovém boji Katka radostně vyběhla z kurtu, takže bylo jasno! Katarína si odnese dvě medaile - bronz za celkové umístění (mezi muži) a zlato za první místo v kategorii žen. Moc gratulujeme! Je to prostě holka šikovná. :-)

O první místo se porvali Marek Číž, známá to turnajová tvář (v černém) s ligovým hráčem Luďou Rektoříkem. Zlato si nakonec odnesl Luďa. Také velká gratulace oběma borcům. :-)

Nejlepší hráčky

A ještě bych ráda zmínila první tři hráčky, první již zmíněná Katarina, druhá skončila Iveta Ráčilová a třetí Lenka Milianová. Celkové výsledky najdete zde.

A tady ještě pohromadě. :-)


Všem moc děkuji za účast, mějte se krásně a v květnu se na vás zase těším! :-)

Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně


Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!