Načítám…
Druhý ročník Family campu ve znamení sluníčka, sportu a super party

Druhý ročník Family campu ve znamení sluníčka, sportu a super party

Na druhém ročníku Family campu, který byl plný sluníčka, sportu a zábavy, se nás sešlo celkem 91. Pojďme si tuto akci přiblížit a zavzpomínat na nabitý program.

4 dny nabité programem se konaly ve sportovně- rekreačním areálu Tesla Horní Bradlo v termínu 24.-28.9.. Počasí, musím říc,t že nám letos oproti loňsku vyšlo. Program byl tedy primárně venku a všichni jsme si to moc užili. 

Dopolední a odpolední bloky

Rodiče si mohli vybírat v dopoledním a odpoledním bloku ze tří až čtyř sportů. Většina sportů probíhala venku a každý si přišel na své. Zahráli jsme si volejbal, nohejbal, ping-pong s Evčou, spikeball, crossminton s Milanem, zacvičili si s Luckou kruháč, tabatu, posilování problematických partií, s Tomem jógu, meditaci a zaběhali si a s Markét pilates. 

Lucka a posilování

Milan se spikeballem

Evča na volejbalu


Tom na józe 

Děti starší 3 let byly podle věku rozděleny na Tygříky (mladší) a na Draky (starší). 

Střídali se na kreativním bloku, který vedli Vendy s Mirkem. Vyráběli masky, malovalo se na obličej, malovali si na kamínky, dělali blbinky. Starší Draci dokonce i vyráběli vlastní draky. 

Tygříci v maskách

Draci ve vlastnoručně vyrobených maskách

A tygříci i s namalovanými obličeji, to si moc užili a byli to moc roztomilí tygříci. :-)

V pohybovém bloku, který měl na starost Tomáš Hromas, se sportovalo ve venkovní stanu a na krásné louce u koupaliště. Tom zná tolik her, že děti byly nadšené. Učili se i prohrávat, což k životu patří.

Tygříci při hře s mičkem

Tygříci proti Tomovi. Tak jak myslíte, že to dopadlo? 


Draci soutěží ve skupinovém běhu.

A tady soutěžní hra s předáváním míče a obíháním. 


Děti do 3 let měli možnost hrát si v herničce, na pískovišti, na kolotoči, nebo běhat po trávě. Malé děti si to taky užily. :-)


Společný program a soutěže v týmech

Po sportování nás před večeří nebo po večeři čekal společný program a program v týmech, který se počítal do Souboje týmů. 

Rodiny byly rozděleny do 5 týmů a každému týmu byla přirazena jedna pohádka. Týmy soutěžily v těchto disciplínách, kde se jim počítalo pořadí.

Večerní seznamovačka v týmech - představení se a potom dvě hry - Lidský jeřáb a Klokan s balonkem. 

Beerpong - hra pro dospělé. Tam se teda fandilo dost a i když většina z nás hru neznala, po představení pravidel a ozkoušení nás hra neskutečně vtáhla. 

Výroba a druhý den potom pouštění lodiček. Tady se hodnotil vzhled lodičky a jak lodička pluje. V týmech se většinou vyrobilo více lodiček a výtvory to byly opravdu krásné!


Poslední soutěž do Souboje týmů byl Pub kvíz, oblíbená hra, kde záleží, jaké otázky padnou a jak znalí členové týmu se sejdou. :-) Pobavili jsme se ale u toho, což bylo cílem.

Další společný program

Po večeři jsme si užili táborák, kam za námi přišel i méďa Bradlík. Musím říct, že méďa Bradlík se po loňském ročníku otrkal a letos za námi chodil častěji, po dětech se mu od loňska stýskalo. U táboráku si opekl buřta a Mirek nám zahrál na kytáru, tak jsme si i zabékali. :-) Dětem jsme přečetli pohádku, kterou nám ale museli pomoct složit. 

Bojovka musela být. Letos jsme si dali záležet a vykouzlili tajemnou cestičku se svíčkami a se sbíráním kartiček po cestě. Po složení kartiček na konci stezky se dětem otevřela kouzelná "svítící" truhla. Z truhly si mohly vzít diamant a za odvahu dostali diplom. A opět u toho nechyběl méďa Bradlík. 

Večer si dospělí mimo zmíněného mohli zahrát šipky, poslední večer na ně čekala přednáška a turnaj v karetní hře Bridge s Milanem a zatančit si minizumbu se Šárinkou. 

Závěrečná maškarní párty a vyhlašovačka

Poslední den nás čekalo představení jednotlivých týmů v pohádkových kostýmech, tancovačka s Evčou Rossenberg a vyhlášení výsledků Souboje týmů.

Na 5. místě se umístil tým Pat a Mat

Na 4.místě skončil tým Šmoulové


Medailovou třetí příčku obsadil tým Pejsek a kočička


Druhé místo získal tým O červené karkulce


A vítězem se stal tým Tři oříšky pro Popelku


Velké díky patří našemu večerníčkovému týmu

A společná fotka na závěr


Fotogalerie

Všechny fotky najdete v albu na googlu, kde můžete i fotky komentovat a dávat lajky. Album můžete poslat i dalším známým, rodině, babičkám a dědečkům, aby viděli, jak jste si užívali. 

Třetí ročník

Rádi bych vás pozvali na třetí ročník, který se bude konat od 28.9. - 2.10. 2022 (středa - neděle). Je potřeba si vzít dva dny volno (čtvrtek a pátek), budeme moc rádi, když se o to pokusíte. Už teď se těšíme. Přihlašování bude spuštěné na začátku května. Už teď se ale můžeš přidat do facebookové události

Všem moc děkujeme za účast, za parádní akci, mějte se moc krásně a za rok ahoooooooj. :-)

Terez


Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně


Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody