Načítám…
Domluv si přátelák v tenisu a beachi

Domluv si přátelák v tenisu a beachi

7. Duben 2020

Máme radost, opatření se začínají rozvolňovat a my se pomalu můžeme vracet na kurty. Zatím alespoň tenis a beach. Jsi v jiném sportu nebo už máš dohrané březnové kolo? Domluv si přátelák!

Na tenis a beach už můžeme

Tenis a beach se pomalu rozjíždí. Sportcentra postupně otevírají. Ale co hráči ostatních sportů, kteří hrají uvnitř? Zatím musí vyčkat nebo hrát venku. Badminton i ping-pong jsou mezi sporty, které jsou venku povolené, ale co si budeme povídat. To si nikdo moc nezahraje a bude to jen taková pinkaná :) Takže nabízíme možnost domluvit si přáteláky. Jsou primárně pro hráče VAŠÍ LIGY, kteří jsou přihlášeni do jarní sezóny a nemohou odehrávat své zápasy ve squashi, badmintonu a ping-pongu. Případně pro tenisty a beachaře, kteří už mají odehrané březnové kolo. Můžete využít Facebookové skupiny:

Pro ty, kdo neholdují Faceboku nebo hrají ligu v městech, kde nemáme tenisovou ligu (Mladá Boleslav, Pardubice, Olomouc a Karlovy Vary), můžete využít diskuzi pod článkem.

Velmi vás prosíme, buďte i nadále velmi obezřetní a ohleduplní ke svému okolí a držte se následujících pravidel

  • Na kurtu je možné být bez roušky, nezapomínejte na ně cestou na zápas a z něj. I když se pouze přesouváte na parkoviště do auta.
  • Myslete na to, že ve sportovištích zatím nebude možné využívat wc, sprchy, ani šatny.
  • Pokud to sportoviště umožňuje, doporučujeme platit kartou.
  • Před zápasem a po zápase navrhujeme namísto podání ruky Spokův pozdrav, případně jiné (přátelské) gesto :)

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody