Loading…
Čtvrté vítězství

Čtvrté vítězství

Na čtvrtém turnaji VAŠÍ LIGY v ping-pongu byl Jan Šperl a bylo z toho čtvrté vítězství.

Celkem 18 hráčů se sešlo na říjnovém turnaji VAŠÍ LIGY v ping-pongu. Měli jsme k dispozici až 7 stolů, takže si každý do sytosti zahrál. Nejprve se hráči utkali v 6 tříčlenných skupinách. Nejlepší 2 z každé skupiny a další 2 nejlepší hráči ze třetího místa postoupili do horního pavouka. Do každé skupiny byl dle předchozích výsledků z ligy a turnajů nasazen jeden hráč. A všichni až na Stanislava Havlíčka svoji roli nasazeného hráče potvrdili a postoupili z prvního místa ve skupině. Standa ve skupině F nestačil na Valeri Babitskiho.


O největší překvapení v turnaji se postarala Veronika Nováková. Byla sice až třetí ve skupině, ale díky dobrému skóre těsně postoupila mezi nejlepších 14. A v osmifinále dokonce dokázala porazit Renatu Vacíkovou. Tento zápas byl vlastně i ženským finále.


Verča tak brala ženské zlato, Renča stříbro a třetí byla Pavlína Němcová.


V horní části pavouka postoupil neohroženě do finále Jan Šperl. Za celý turnaj ztratil jediný set v semifinále s Markem Hruškou. Zaslouženě se tak radoval z celkově čtvrtého turnajového vítězství ve VAŠÍ LIZE. Jiří Egermaier se dostal do finále z druhé části pavouka, když dokázal porazit v semifinále Pavla Dvořáka poměrem 3:0 na sety. Ve finále ale nedokázal s Honzou uhrát ani set.


Pavel Dvořák zamířil do boje o bronz. Mohl protáhnout svoji sérii pěti medailových turnajů VAŠÍ LIGY v řadě (včetně jednoho tenisového). Proti byl však Marek Hruška, který ho v 5 setech porazil a bral třetí místo.


Žumpakrálem se stal nejmladší účastník turnaje Ondřej Novák, který dokázal porazit všechny 3 své soupeře ve skupině o 15. - 18. místo.


Díky všem, kdo jste dorazili, a budu se těšit na viděnou na dalším turnaji 3. prosince.

Petr

Petr
Petr Lundák - Organizátor turnaje

The nearest similar event

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody