Loading…
Zakončení letní sezony na písku na jedničku

Zakončení letní sezony na písku na jedničku

Po dlouhých 7 letech se uskutečnil pod hlavičkou VAŠÍ LIGY klasický beachvolejbalový turnaj mixů. Počasí nebylo úplně lákavé, nakonec se ale sešlo 15 párů. Pojď si přečíst, jak turnaj proběhl.

V neděli se sešlo na Beachclub Ládví hned 15 dvojic, které neodradila ani lehce nižší teplota značící spíše blížící se podzim než letní slunné dny. I přes lehce pochmurné počasí však panovala na turnaji výtečná atmosféra.

Zápasy v základních skupinách utíkaly jako po másle, zato následující pavouk se nám lehce protáhl. Některé týmy (Gangster squad) se totiž zúčastnily turnaje především s cílem odehrát co nejvíce setů, a tak si daly ve vyřazovací fázi rovnou čtyři tie-breaky za sebou.

Tým Lážo blážo sice nestačil v prvním kole pavouka na Gangster squad, ale následně již vyhrál všechny zápasy v Žumpičce a stal se tak jejím zaslouženým vítězem a mohl se těšit na cenu od pivovaru Moucha.

Vítězové žumpičky - Lážo blážo

V zápase o 3. místo se potkaly týmy Tom & Jerry a Kamarádi. Zápas nabídl napínavou bitvu, která vrcholila až v tie-breaku, který ovládli nad již viditelně unavenými Kamarády Tom & Jerry. Ve finále pak s přehledem zvítězili Zlouni, kteří tak vyhráli tento turnaj a 2. místo připadlo týmu Muffins.

Tři nejlepší - Tom & Jerry, Zlouni, Muffins

Díky všem zúčastněným týmům za účast a také partnerovi Pivovar Moucha, který věnoval ceny pro nejlepší.

Někdy na dalším turnaji (který bude snad dříve než po víceleté pauze) na viděnou!

Celou fotogalerii naleznete na Facebookové stránce VAŠE LIGA - Praha.

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody