Načítám…
Finále v Karlových Varech hned první zápas!!

Finále v Karlových Varech hned první zápas!!

Do Karlových Varů se po delší době vrátili badmintonové turnaje a hned první z nich stál opravdu za to. Mezi zúčastněnými byl i mistr České republiky veteránů.

V sobotu 19. března se po delší pauze konal badmintonový turnaj v Karlových Varech. Turnaj byl rozdělen do dvou bloků a turnaj navštívili hráči z 5 měst. V dopolední části se hrály dvouhry a od 12:00 začaly čtyřhry.

Dvouhry 

V 9:00 začaly dvouhry, účast zde byla skromnější, ale o to zajímavější zápasy byly k vidění. Sešlo se 7 hráčů a hrálo se ve skupině každý s každým. Pomyslné finále se odehrálo hned mezi prvními zápasy, o první místo se utkali Pavel Hauer a Huu Doah Pham (Karel). Atmosféra prvního zápasu sedla více druhému jmenovanému a tak ve vyrovnaném zápase zvítězil Karel a obsadil tak první příčku.

Čtyřhry

Na čtyřhru dorazilo 12 párů, které se rozdělily do 2 skupin po 6 týmech. Ze skupin se postupovalo do semifinále a následně finále. Prvními finalisty se stali Hauer, Reichelt, kteří v semifinále překonali pár Nerad, Prokopec. Ve finále se jim postavili bratři Phamovi (Karel a Standa), kteří v semifinále porazili dvojici Peňás, Novák. Ve finále Phamovi vrátili Hauerovi a Reicheltovi porážku ze skupiny a slavili vítězství.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za skvělou atmosféru a firmě kofola za poskytnutí cen a pitného režimu po dobu celého turnaje.

Na fotky z turnaje se můžete podívat na Facebooku

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody