Načítám…
Badmintonový turnaj Praha - 2023 - Únor - ČTYŘHRY

Badmintonový turnaj Praha - 2023 - Únor - ČTYŘHRY

Bylo nás moc!

Děkuji všem hráčům, za rekordní účast! 

Sešlo se nás dohromady 80 a to už je opravdu skvělý počin. Je super, že nás pořád přibývá. Mám z toho radost. Konec byl už klasicky na minuty/ na minutu (stejně jako dvakrát před tím :D) ale vše se zdárně stihlo.

Proto musím poděkovat hráčům za spolupráci. Je opravdu důležité aby si hráči nepinkali minimálně v první a druhé hodině na kurtech, jelikož na kurty pořád někdo čeká a kdyby se turnaj nestihl dohrát, a už by po nás přišli další hráči bylo by to nepříjemné. Naštěstí se tak nestalo i když je to vždy velmi těsné. :) 

A teď k výsledkům!

V kategorii začátečníků a mírně pokročilých se radovalo rodinné duo Veli, které zdolalo nejlepší smíšený pár Hodinový tým. Na třetím místě se umístil tým Jerzy.

V kategorii středně pokročilých a pokročilých už podruhé za sebou úřadoval tým Double Trouble. Uvidíme jestli přidají 12.3. na dalším turnaji Triple Trouble. :D 

 Dále se na 2. místě umístili Klárka a Zdeněk.  Bronzoví skončil tým s jménem Šedivý a šedivější, i když to na nich není poznat.

Děkuji ještě jednou za všem hráčům za turnaj a v neposlední řadě také značkám Yonex a Victor za partnerství při pořádání turnaje. Další turnaj se uskuteční opět v neděli a to konkrétně 12.3.!


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody