Načítám…
Badmintonový turnaj Praha - 2022 - prosinec - ČTYŘHRY

Badmintonový turnaj Praha - 2022 - prosinec - ČTYŘHRY

Bylo to těsný!

V neděli 4.12. od 13 hodin proběhl další turnaj Vaší ligy. 

Tentokrát se sešlo dokonce víc jak 50 hráčů a oproti posledního turnaje odehrály dvě kategorie, konkrétně plně zastoupená skupina Začátečníci a mírně pokročilí a Středně pokročilí a pokročilí. 

Bylo to opravdu těsné a bál jsem se, že souboje o medaile nestihneme dohrát do konce ale povedlo se! Finále v kategorii středně pokročilí a pokročilí končilo přesně v 16:00. Takzvaně jsme to stihli v suchým triku. :) 

A teď k výsledkům!

V začátečnících a mírně pokročilých se na 3. místě umístil nejlepší smíšený pár Danďovi. Ve finálové bitvě svedli souboj rodinný tým Veli a nakonec šťastnější tým Libušín

Ve středně pokročilých a pokročilých se na třetím místě umístil nápaditě pojmenovaný tým 3 mezery. Na druhém místě skončili Double Trouble a o maličký kousek zvítězil tým Banana Split.

Děkuju Pivovaru Moucha za poskytnutí cen, Mercuria za poskytnutí poukazu na leaser game a v ne poslední řadě značce Yonex za poskytnutí míčů a oficiálnímu partnerovi Vaší ligy značce Victor za poskytnutí ceny do slosování(Trénink s Mistrem ČR Adamem Mendrekem).

Další turnaj se uskuteční 8.1. od 13:00 opět na Hamru Braník.


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody