Načítám…
Olomoucký turnaj

Olomoucký turnaj

Další vydařený olomoucký turnaj, kde jsme přivítali nové tváře

Letošní první turnaj v Olomouci se opět vyvedl. Už jenom z úvodní fotky je vidět, jaká vládla po celou dobu atmosféra. Sešli jsme se jako opravdu různorodá skupina - připojilo se k nám několik nováčků, mladších i těch v životě zkušenějších, hráči s různými ortézami a jsem také moc ráda, že se rozšířila i základna žen:). 

Hrál se pohodový badminton, i když s postupně se blížícím finále snaha dravců urvat medaile stoupala. Nakonec se nám na bedně sešla staronová sestava a pouze jedno místo bylo oproti minule obměněno. První místo obhájil Zdeněk Nejedlý, který opět zvítězil nad Vaškem Smětákem. O třetí místo se nově utkali Honza Jelínek s Michalem Dohnalem, kdy lepší formu měl Honza a na Michala čekaly brambory.

Mezi ženami si zlato vypinkala Dáša Skřivánková Ištvánková. Na druhém místě se umístila Marta Ondrušáková, na kterou jsem, jako již tradičně, byla krátká:).

Novinkou na turnaji byli naši sponzoři, díky kterým to bylo zase o něco lepší. Tímto bych chtěla poděkovat pivovaru Chomout, který nám věnoval ceny pro nejlepší a cukrárně Katrin, která pro nás připravila výborné koláčky. Pevně věřím, že budeme ve spolupráci pokračovat i nadále.

Více fotek a bližší info na FB.

Díky všem, kdo se zúčastnili a také těm, co pomohli s organizací, je fajn dělat turnaje pro takovou dobrou partu lidí:). Budu se na vás těšit na dalším turnaji, který proběhne 28.3.

Nikol

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody