Loading…
Badminton je po létě zpět

Badminton je po létě zpět

Po letní pauze způsobené mým porodem se turnaje v Brně zase vrací. Štaci jsme zahájili badmintonovým turnajem v komorní sestavě - pouze kategorie čtyřhry. Atmosféra ale byla parádní.

Začínáme

Tak jdeme na to. Za těch několik měsíců pauzy jsme zapomněla, jak super parta v tom badmintonu je. Sice jsme se sešli teď v září pouze v 6 týmech v kategorii čtyřhry, ale i tak to bylo super. A měla jsem s sebou posilu. :-) Věřím, že na dalším turnaji už to zase bude o více hráčích. :-)

Představujeme týmy a jejich příběh

Tým Fialky - 6.místo

Nováčci, kteří statečně bojovali a snažili se urvat každý míček. I když se neumístili na předních místech, tak to brali sportovně a věřím, že si zase příště přijdou zahrát. :-)

Tým Tobiáš a Tobiáš - 5. místo

Tento tým si spletl začátek turnaje a dorazili už dopoledne, kde tu ale nikdo nebyl, tak jeli domů a volali omylem Kubovi do Prahy, aby se zeptali, v kolik začíná turnaj. Jenže Kuba v ten den měl taky svůj turnaj, takže řekl, že začátek je ve 14:00, ale v Brně to bylo už ve 13:00. Takže dorazili o hoďku později, ale dorazili. :-)

Tým TOS - 4.místo

Kluci byli veselá kopa, šikovně hráli a dělali u toho srandičky, jak můžeme vidět na fotce. :-)

Tým Gopalíci - 3.místo

Jirka a Zdenička, zlatíčka,. která mi nezapomenout přinést vždycky nějakou tu svačinku. :-) A tentokrát Jirka hodil i vtípek:

Co znamenají pro chlapa mixy? Singly s překážkou. :-)

Tým Pat a Mat - 2.místo

Další šikulky Lucinka s Radimem, veselé kopy, kteří si moc pěkně zahráli s pražským týmem NONSTOP. To byly panečku výměny. :-)

Tým NONSTOP - 1.místo

Nonstop, já chci hrát nonstop a s tím, kdo přijde, chci si zahrát! Děkujeme, že jste dorazili a budeme se na vás zase těšit. :-)

Všem moc gratuluji a těším se zase na příštím turnaji 10.listopadu

The nearest similar event

Discuss the article

Miroslav Solar
Miroslav Solar - Terezo, děkujeme za skvělý turnaj, máš to dokonale zvládnuté. Určitě zase přijedeme
25. September 2018, 14:32
Tereza Navrátilová
Tereza Navrátilová - Mirku, děkuji moc a budu se těšit. :-)
26. September 2018, 22:03
Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody