Načítám…
Nemáš peří? Aspoň pár.

Nemáš peří? Aspoň pár.

Když dojdou péřové míče a na Hamru je vyprodáno, musí se i organizátor turnajů VAŠÍ LIGY uchýlit k žebrotě. A jak je možné, že míče došly? Zapomněl jsem, že se na turnaj přihlásil i Láďa Mlátička Navrátil, který se s tím vůbec nepáře.

3 kategorie

Protože se na jaře na turnaje vůbec nehlásili začátečníci, rozhodl jsem se od nové sezóny tuto kategorii spojit s mírně pokročilými. Jestli to takto zachováme i pro turnaje v příštím roce, se ještě uvidí. Nyní tedy hrajeme ve třech kategoriích s maximální kapacitou 32 hráčů a hráček v každé.

25 začátečníků a mírně pokročilých

V kategorii začátečníků a mírně pokročilých celý turnaj ovládl Zdeněk Loula, který se příště podívá mezi středně pokročilé. Naopak překvapil Sigi Šebek, který se na turnaji ukázal po roce a čtvrt a za tu dobu prý držel raketu v ruce jednou. Ve sbírání medailí pokračuje Hanka Vaňková, která si opět převzala zlatou za vítězství mezi ženami.

Nejlepší začátečníci a mírně pokročilí

1. Zdeněk Loula, Hanka Vaňková (14.)
2. Sigi Šebek, Gabriela Řežábková (16.)
3. Martin Maštalíř, Šárka Patráková (18.)
9. Dominik Rybář
17. Tomáš Trnka
20. Lukáš Ondraczka
23. Petr Dubský

Pořadí komplet

Středně pokročilí

Středně pokročilých se nakonec ukázalo osm, protože se dva na poslední chvíli odhlásili. Hráli každý s každým a poté ještě skupiny po čtyřech (1. - 4. a 5. - 8.) o konečné pořadí. Celkem tedy 10 zápasů pro každého. Proto si zde vyjmenujeme všechny, přestože oceněných bylo jen pět.

1. Marek Dlask, Klára Pšenková (3.)
2. Mirek Škaloud
3. Miloš Kačírek (4.)
5. Martin Šturma
6. Jirka Humhal
7. Lukáš Batala
8. Robert Rosenberg


Pokročilí

V pokročilých se tentokrát děly věci. Základní skupinu vyhrál Vídeňák Runy Hauffen. Také Miky Dušek, který za sebou nechal Zdeňka Doležela. Martin Červeň ve velmi silné skupině A skončil až třetí... A to položilo základ pozdějším překvapením.

Kuba Jícha prohrál s Vláďou Křivánkem už v osmifinále. Zdeněk Doležel podlehl Jirkovi Nývltovi ve čtvrtfinále. Naopak všechny porážel Aleš Hanl, který se před turnajem na nějaké lepší umístění moc necítil...

Za míče navíc velmi děkuji Zdeňku Doleželovi, Milanu Kolářovi, Pavlu Dvořákovi a Romanu Novákovi. Spotřeba tentokrát byla opravdu... výrazná. Příště se připravím lépe.

Nejlepší pokročilí

1. Jirka Nývlt
2. Aleš Hanl
3. Martin Červeň
9. Saša Purnama
17. Alexej Oleško

Pořadí komplet

Poděkování

Poděkování patří Mercuria Laser Game a Bowling Radava za poukazy do slosování. Victor Sport ČR za zápůjční rakety a všem hráčům, kteří během krásného víkendu dorazili.

Příště věřím, že se sejdeme ve větším počtu.

23. listopadu
14:00 Čtyřhry
19:00 Jednotlivci

Těším se na vás!

Jakub Hojer

Jakub Hojer - správce ligy v Praze


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody