Načítám…

Ať se přihlásí ten, kdo dnes nehrál "tříseťák"

Ať se přihlásí ten, kdo dnes nehrál "tříseťák"
20. Červen 2020
Takto vyrovnaný turnaj jsme tu dlouho neměli. Odehrálo se tolik zápasů na 3 sety, že ať zvedne ruku ten, kdo ho nehrál. :-) Pojďme si představit zaslouženého vítěze turnaje, který měl formu.

Potkáváme se po delší pauze

Po koronavirové pauze jsme mohli zase uspořádat turnaj a potkat se tak. Sešlo se nás 20 natěšených squashistů a squashistek. Zápasy byly neskutečně vyrovnané..

Pár momentek ze zápasů

Michal Svoboda při podání

Helča s Rosťou v zápalu hry

Tomáš Novotný při útoku

René Oulehla vzadu s Vojtou Cíglerem


Neskutečně vyrovnané

Turnaje už i v základních skupinách byly vyrovnané. To ale ještě nebylo nic proti pavouku 16, který přišel poté. Tak vyrovnané zápasy tu dlouho nebyly. Většina zápasů za stavu 1:1 ještě pokračovala rozhodujícím setem a zápasy se tak protáhly a čas nepřibýval. :-) Nakonec jsme to ale po zkráceném posledním zápase (až na finalisty) zvládli a hráči toho měli docela dost (aspoň to na nich bylo znát). :-)

Vyhrál ten, co měl "velkou" formu

Mezi ženami dopadla lépe ze dvou hráček Helča Hrudová, která skončila na celkovém 15.místě. Mezi muži se na 3.místě umístil Rosťa Slanina, který porazil ve finálovém zápase Lukáše Košuta jak jinak než 2:1 na sety. :-) Ve finále se utkali velcí kamarádi, kteří spolu hrávají tak třikrát týdně squash Vláďa Růžička s Markem Čížem. Marek ve druhém setu vyměnil raketu a chytl druhý dech a zápas otočil a ve třetím setu vyhrál. :-) Gratulujeme a celkové výsledky jsou zde.

Medailová sestava zleva Helča, Vláďa, Marek, Rosťa a Katka.

Krásné léto a další turnaj bude v září - od tohoto termínu potom už zase bude v pravidelných intervalech cca 6 týdnů. Termín bude vypsaný v průběhu léta dostatečně dopředu. :-)

Do té doby se mějte moc fajn a těším se na vás.

Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!