Zpracování osobních údajů

1.

Společnost VAŠE LIGA, z.s. , se sídlem Pískařská 2075/1, Praha 4, 143 00, IČ: 26581353, zapsané v Obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl L, vložka 19512 (dále jen „Správce“),ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Datum narození (pro správné zařazení do kategorie)
  • Pohlaví (pro zařazení do správné kategorie)
  • Email (pro kontaktování organizátorem a spoluhráči)
  • Telefon (pro kontaktování organizátorem a spoluhráči)
  • Fotografie (pro rozpoznání spoluhráči při zápasech)
  • Město, kde chce hráč hrát ligu (pro správné zařazení do ligy)

2.

Osobní údaje uvedené v bodě 1 je nutné zpracovat za účelem organizace lig a akcí . Tyto údaje budou Správcem zpracovány do přijetí žádosti o výmaz od hráče ligy. Tyto údaje nelze vymazat dříve z důvodu možnosti opětovného zahájení hraní ligy a zařazení na základě historických výsledků.

3.

Hráč může kdykoli požádat o výmaz údajů a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti vaseliga@vaseliga.cz

4.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Webový servis Company s.r.o.
  • Facebook
  • Google
  • GoPay
  • Seznam

5.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Platební metody

Platební metody

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím